Με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να κάνει το ντεμπούτο του και να είναι άψογος όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει, η Νότιγχαμ Φόρεστ επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 επί της Άστον Βίλα για την 11η αγωνιστική της Premier League και πήγε στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας ως στόχο φέτος να εξασφαλίσει την παραμονή της πολύ πιο εύκολα και νωρίς από ό,τι πέρυσι.

Στις 2 Σεπτεμβρίου η Φόρεστ περνούσε με 1-0 από την έδρα της Τσέλσι και έδινε συνέχεια στο καλό ξεκίνημά της στο φετινό πρωτάθλημα αλλά στη συνέχεια έρχονταν μόνο ισοπαλίες ή ήττες. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη συμπλήρωσε πριν λίγα 24ωρα δύο μήνες χωρίς νίκη στην Premier League και τελικά κατάφερε να πανηγυρίσει σήμερα (5/11) στο εντός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα.

Με τον Βλαχοδήμο να κάνει το ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια, η ομάδα του Νότιγχαμ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό με το ωραίο σουτ του Έινα εκτός περιοχής μετά το γύρισμα του Τόφολο από αριστερά (1-0). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στη συνέχεια αλλά ο Βλαχοδήμος απέκρουσε μετά την προβολή του Τζανιόλο στο 36′, με το σκορ να μην αλλάζει στο πρώτο ημίχρονο.

Αυτο έγινε στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 47′, όταν ο Μανγκαλά έκανε το σουτ, ο Μαρτίνες δεν αντέδρασε όπως έπρεπε και τελικά η μπάλα πέρασε τη γραμμή και έγινε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού ο Βλαχοδήμος είπε «όχι» και στον Ντιαμπί στο 68′, βοοηθωντας κι αυτός για να έρθει αυτό το τρίποντο που τόσο ήθελε η Φόρεστ.