Η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού είναι στις 17 Ιανουαρίου και επειδή δεν έχει βρει ακόμα λύση για το ποιος θα αναλάβει πρόεδρος μετά την παραίτηση του Νικόλα Πατέρα υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να αναβληθεί. Υπάρχουν σκέψεις για μετάθεση της μια εβδομάδα αργότερα (24 Γενάρη).

Οι επαφές των «πράσινων» μετόχων και των στελεχών της ΠΑΕ είναι συνεχείς, αλλά κανείς δεν «ψήνεται» για να αναλάβει τον προεδρικό θώκο του τριφυλλιού. Στον Αδαμάντιο Πολέμη έχει προταθεί να γίνει ο αντι-Πατέρας αλλά δεν είναι καθόλου θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Ετσι, δεν θα έχει νόημα να γίνει η Γενική Συνέλευση χωρίς να έχει βρεθεί λύση.

Επειδή δεν βρίσκεται λύση εκ των έσω για την προεδρία (κανείς μέτοχος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου δεν είναι διατεθειμένος να αναλάβει) ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείεται να οδηγηθεί σε λύση εκτός ΠΑΕ. Το όνομα που ακούγεται πιο έντονα από όλα είναι της Λιάνας Κανέλλη. Η βουλευτής του ΚΚΕ είναι ένθερμη υποστηρίκτρια του τριφυλλιού, ενώ παίζει και το όνομα του παλαίμαχου τερματοφύλακα, Βασίλη Κωνσταντίου.

Πηγή: gazzetta.gr