Η ΑΕΚ θα κοντραριστεί την Πέμπτη (26/10) με τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και οι οπαδοί των δύο ομάδων έχουν ήδη στήσει μια μεγάλη γιορτή στους δρόμους της Μασσαλίας, με το γαλλικό κλαμπ να κινείται σε ανάλογο ρυθμό στα social media.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των δύο ομάδων είναι αδελφοποιημένοι εδώ και δεκαετίες. Κάτι, φυσικά, που δεν περνάει απαρατήρητο από κανέναν, όπως έδειξε και το δισέλιδο αφιέρωμα που έκανε γαλλική εφημερίδα. Πρόκειται, επομένως, για έναν αγώνα στον οποίο το «είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά» ισχύει 100% και αυτό φαίνεται και από την εικόνα στους δρόμους της Μασσαλίας το βράδυ της Τετάρτης (25/10).

Οι περίπου 4.000 οπαδοί της ΑΕΚ έχουν στήσει ένα μεγάλο πάρτι μαζί με αυτούς της Μαρσέιγ και τα συνθήματα δίνουν και παίρνουν, με την επίσημη Μαρσέιγ να είναι εντός κλίματος και να ανεβάζει στην επίσημη ιστοσελίδα της στο Facebook μια φωτογραφία από το πέταλο του Βελοντρόμ με το κοινό πανό που υπάρχει πάντα εκεί, συνοδεύοντας τη και από το ακόλουθο μήνυμα…

«Ένας αγώνας μεταξύ φίλων. Τα λέμε αύριο ΑΕΚ»!

⚪️🔵 🤝 🟡⚫️ A match between 𝗳𝗿𝗶𝗲𝗻𝗱𝘀. See you tomorrow, AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ 🇬🇷#OMAEK | UEFA Europa League

Posted by Olympique de Marseille on Wednesday, October 25, 2023