Η 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League άρχισε με δύο παιχνίδια, στα οποία η Μπάγερν Μονάχου νίκησε με 3-1 εκτός έδρας τη Γαλατασαράι και η Ίντερ επικράτησε με 2-1 εντός έδρας της Σάλτσμπουργκ, με τους Γερμανούς και τους Ιταλούς να πλησιάζουν στην πρόκριση στους «16».

Στην Κωνσταντινούπολη η Μπάγερν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και χρειάστηκε μόλις 8 λεπτά για να ανοίξει το σκορ χάρη στο πλασέ του Κομάν μετά το γύρισμα του Σανέ από αριστερά και την αδυναμία του Καράτας να διώξει τη μπάλα.

Έτσι έγινε το 0-1, με τους Τούρκους να βγαίνουν στη συνέχεια στην επίθεση, να έχουν ευκαιρίες και τελικά να ισοφαρίζουν στο 29′ με εκτέλεση πέναλτι… αλα Πανένκα από τον Ικάρντι, ο οποίος ανατράπηκε από τον Κίμιχ (1-1).

Οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στο οποίο ήταν καλύτερη η Γαλατασαράι, αλλά στην επανάληψη οι Βαυαροί κατάφεραν να πάρουν ξανά το προβάδισμα στο 72′ με τον Κέιν από κοντά μετά το γύρισμα του Μουσιάλα και την αποτυχημένη αρχική προσπάθεια για τακουνάκι.

Το σκορ έγινε 1-2 και λίγα λεπτά μετά, στο 79′, ο Μουσιάλα με πλασέ εκτός περιοχής, μετά το γύρισμα του Κέιν, έγραψε το 1-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Νίκη για Ίντερ και +4 από Σάλτσμπουργκ

Στο άλλο παιχνίδι που γινόταν την ίδια ώρα η Ίντερ υποδέχθηκε τη Σάλτσμπουργκ και άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό με τον Σάντσες μετά την πάσα του Μχιταριάν, ο οποίος αρχικά ήθελε να δει τον Φρατέζι.

Όπως και να έχει, οι Ιταλοί πήραν το προβάδισμα και από εκεί και πέρα δεν έγινε κάτι αξιόλογο στο πρώτο ημίχρονο, έγινε όμως στο δεύτερο, με τους Αυστριακούς να ισοφαρίζουν στο 57′ με πλασέ του Γκλουχ εντός περιοχής μετά την πάσα του Κίεργκαρντ.

Παρ’ όλα αυτά, οι Μιλανέζοι δεν πτοήθηκαν και λίγα λεπτά μετά, στο 64′, έκαναν το 2-1 -που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα- με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσαλχάνογλου μετά το μαρκάρισμα του Ντουάτ στον Φρατέζι.