Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται στην κατάμεστη OPAP Arena την Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024 και ξέρει ότι με νίκη θα είναι αγκαλιά με την πρόκριση, με τον Γκουστάβο Πογέτ να παρατάσσει την ομάδα με 3-5-2 και με τους Ιωαννίδη και Μασούρα να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι στη 2η θέση του ομίλου και στο +3 από τους Οράνιε, οι οποίοι έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο. Ο καθένας, επομένως, μπορεί να αντιληφθεί την κρισιμότητα του παιχνιδιού, αφού σε περίπτωση νίκης η Ελλάδα θα είναι μια ανάσα από την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Σε αυτό το ματς, λοιπόν, ο Πογέτ παρατάσσει την Εθνική ομάδα με 3-5-2 (με 3-4-3 η Ολλανδία), με τον Βλαχοδήμο στο τέρμα και τους Κουλιεράκη, Ρέτσο, Μαυροπάνο να αποτελούν τριάδα στην άμυνα. Από εκεί και πέρα, ο Ρότα θα έχει όλη τη δεξιά πλευρά και ο Τσιμίκας όλη την αριστερή, με τους Κουρμπέλη, Μάνταλο και Μπακασέτα να κινούνται στον άξονα.

Όσο για το επιθετικό δίδυμο, θα το αποτελούν οι Ιωαννίδης και Μασούρας, με τον δεύτερο να είναι ανεβασμένος μετά το γκολ στη νίκη επί της Ιρλανδίας πριν λίγα 24ωρα.

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος, Κουλιεράκης, Ρέτσος, Μαυροπάνος, Ρότα, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Ιωαννίδης.

Ολλανδία (Ρόναλντ Κούμαν): Φερμπρούσκεν, Φαν Ντάικ, Ακέ, Γκερτουίντα, Ντάμφρις, Χάρτμαν, Ράιντερς, Βίφερ, Μπεργκβάιν, Σιμόνς, Βέγκχορστ.