Η Μπράιτον, αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, υποδέχθηκε τη Λίβερπουλ για την 8η αγωνιστική της Premier League και το παιχνίδι, όπως αναμενόταν, ήταν γεμάτο με πολλές φάσεις και γκολ αλλά χωρίς νικητή, αφού οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, η οποία προερχόταν από τη συντριβή στο ματς με την Άστον Βίλα, ήταν αυτή που πατούσε καλύτερα στα πρώτα λεπτά και τελικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 20′ με τον Αντρίγκρα μετά τα λάθη στην άμυνα των Κόκκινων, οι οποίοι πάντως αντέδρασαν.

Στο 40′ ο Σαλάχ με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1 και στο 45′ ο Αιγύπτιος σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά με εκτέλεση πέναλτι, για το 1-2, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να κάνει την ανατροπή πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Η Λίβερπουλ έδειχνε καλύτερη και στην επανάληψη, ελέγχοντας την κατάσταση, αλλά δεν είχε ουσία στο παιχνίδι της όταν έβγαινε μπροστά, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να παραμένει στο 1-2. Και αφού παρέμενε στο 1-2 η Μπράιτον ήταν ζωντανή. Και αφού ήταν ζωντανή την έκανε τελικά τη ζημιά στην αντίπαλό της.

Στο 78′, από στημένη φάση, ο Ντανκ έκανε το 2-2 και αυτό έμεινε ως το τέλος, με την αντίπαλο της ΑΕΚ να είναι στους 16 βαθμούς και την 6η θέση ενώ οι Κόκκινοι έχουν 17 και βρίσκονται στην 3η.