Η ήττα από τη Λαμία αποδείχθηκε και μοιραία για τον Γκάμπριελ Σούρερ που δεν είναι ο προπονητής του Παναιτωλικού πλέον, αφού η διοίκηση ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους και όλα δείχνουν ότι ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Γιάννης Πετράκης.

Ο Αργεντίνος προπονητής ανέλαβε πριν λίγους μήνες την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Αγρινίου αλλά τα αποτελέσματα δεν τον βοήθησαν καθόλου: Έξι αγώνες, τρεις ισοπαλίες, τρεις ήττες, μηδέν νίκες. Έτσι, με την ομάδα να παραμένει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, η διοίκηση αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα για αλλαγή στον πάγκο.

«Ανακοινώνεται η λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας μας με τον προπονητή Γκάμπριελ Σούρερ και τους συνεργάτες του Αλεχάντρο Κάσερες, Χουάν Ζουμπελδία, Γκουστάβο Ζουμπελδία. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους και ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία», ανέφερε η ανακοίνωση του Παναιτωλικού και σύντομα θα έρθει και αυτή για τον διάδοχό του.

Αυτός, με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο την τελευταία στιγμή, θα είναι ο Γιάννης Πετράκης.