Ο Ολυμπιακός κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο της σεζόν, το Super Cup, μετά τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού με 75-51 και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την ομάδα του, τονίζοντας ότι έχει αποδείξει εδώ και τρία χρόνια ότι παραμένει σοβαρή και σε υψηλό επίπεδο ανεξάρτητα από τα πρόσωπα.

Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων κλήθηκε από τον αρχηγό της ομάδας, Κώστα Παπανικολάου, να σηκώσει αυτός το τρόπαιο και στη συνέχεια, στις δηλώσεις του, δεν έκρυψε την ικανοποίηση για το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι.

«Αν ο τελικός κρίθηκε ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο; Πάνω-κάτω ναι. Είναι δύσκολο τέτοια παιχνίδια να κριθούν τόσο νωρίς αλλά ήμασταν πάρα πολύ καλοί αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο και επιβληθήκαμε ψυχολογικά του Παναθηναϊκού μέσα από αυτόν τον τρόπο», είπε αρχικά ο Μπαρτζώκας και συνέχισε.

«Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε σοβαρή ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια. Όπως έχουμε πει, πέρα από πρόσωπα, η ομάδα συνεχίζει να έχει ένα υψηλό επίπεδο. Βεβαίως δεν μπορώ να αξιολογήσω την ομάδα, δεν την έχω δει να παίζει μαζί. Σήμερα έλειπε και ο Νάιτζελ (σ.σ. Γουίλιαμς-Γκος) που ήταν πολύ καλός χθες. Θα ήθελα να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στην κόρη του και στην οικογένειά του».