Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στις 26 Οκτωβρίου τη Μαρσέιγ εκτός έδρας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League και οι οπαδοί των Γάλλων, όπως δείχνει και το αίτημά τους προς την αστυνομία, θέλουν να λάβει χώρα μια… γιορτή στις εξέδρες του Βελοντρόμ.

Για τον αγώνα της Μαρσέιγ με τον Παναθηναϊκό υπήρχε απαγόρευση στους οπαδούς των Πράσινων να ταξιδέψουν στη Γαλλία αφού υπήρχε φόβος για επιθέσεις μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη με δεδομένο ότι οι ultras της γαλλικής ομάδας είναι αδελφοποιημένοι εδώ και δεκαετίες με αυτούς της Ένωσης.

Για τον αγώνα, όμως, των Μασσαλών με τους Κιτρινόμαυρους το κλίμα είναι διαφορετικό. Οι σχέσεις των οπαδών των δύο ομάδων, όπως προαναφέρθηκε, είναι άψογες και οι οργανωμένοι της Μαρσέιγ ζήτησαν από την αστυνομία τα μέτρα ασφαλείας να είναι πιο χαλαρά και να ταξιδέψουν χωρίς κανένα πρόβλημα στη Γαλλία οι οπαδοί της ΑΕΚ.

Οι συζητήσεις, όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και η λογική λέει ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με το ταξίδι των φίλων της Ένωσης, οι οποίοι ετοιμάζονται για… γιορτή με τους Γάλλους.