Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο του Europa League αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Μπράιτον και θα έχει και τη συμπαράσταση των οπαδών της, οι οποίοι εξάντλησαν τα 1.529 εισιτήρια που είχαν στη διάθεσή τους και έστησαν πάρτι στους δρόμους της αγγλικής πόλης ώρες πριν την έναρξη του ματς.

Για τη Μπράιτον είναι ένα ιστορικό παιχνίδι αφού είναι το πρώτο ευρωπαϊκό στην ιστορία της. Απόδειξη και αυτό για την τρομερή βελτίωσή της ως ομάδα υπό τις οδηγίες του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, τον οποίο αποθεώνουν όλοι στην Αγγλία για τη δουλειά του.

Τα πράγματα, με λίγα λόγια, δεν θα είναι καθόλου εύκολα για την Ένωση στο αγωνιστικό επίπεδο, στο οπαδικό όμως οι οπαδοί της είναι… πανέτοιμοι από όλες τις απόψεις, όπως έδειξαν και με το πάρτι που έστησαν.

Οι φίλοι της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν στην παμπ King and Queen για να ξεκινήσουν την πορεία τους προς το γήπεδο και οι Άγγλοι δεν έχαναν την ευκαιρία να τραβήξουν τα σχετικά βίντεο και να τα ανεβάσουν στα social media, δείχνοντας να διασκεδάζουν κι αυτοί με την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην πόλη τους λίγο πριν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας τους.