Ο Άαρον Ρότζερς, ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες όλων των εποχών του NFL – του αμερικάνικου ποδοσφαίρου – τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης (12/9) υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα τους Νιού Γιόρκ Τζετς. Μερικές ημέρες μετά κατηγορήθηκε πως υπέστη τόσο σοβαρό τραυματισμό γιατί δεν είναι εμβολιασμένος κατά του νέου κορονοϊού.

Ο 39χρονος quarterback που πριν από μερικούς μήνες υπέγραψε τριετές συμβόλαιο για 112,5 εκατομμύρια δολάρια με την ομάδα της Νέας Υόρκης, τραυματίστηκε μερικά λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα με τους Μπάφαλο Μπιλς για την πρεμιέρα της λίγκας. Η ομάδα του, πάντως, ακόμη και χωρίς εκείνον κατάφερε και επικράτησε με 22-19 στην παράταση.

Ο Ρότζερς την Τετάρτη πέρασε από χειρουργείο και φυσικά τώρα βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης και δεν σκοπεύει να σταματήσει παρόλο που η επιστροφή του δεν αναμένεται για τουλάχιστον τους επόμενους οκτώ με δέκα μήνες.

Σε talk show του. ο δημοσιογράφος Κιθ Όλμπερμαν υποστήριξε πως ο λόγος που ο Άαρον Ρότζερς τραυματίστηκε είναι επειδή δεν έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Ο Αμερικανός σούπερ σταρ του NFL, είχε αρνηθεί από την πρώτη στιγμή να εμβολιαστεί προκαλώντας προβλήματα στον ίδιο και στην προηγούμενη ομάδα του τους Γκριν Μπέι Πάκερς, ενώ αυτή του η στάση τον έβαλε και στο «στόχαστρο» της δημόσιας κριτικής, αλλά και σχολίων από οπαδούς άλλων ομάδων.

Ως καλεσμένος στην εκπομπή «The Pat McAfee Show» στο ESPN, ο Άαρον Ρότζερς, είπε: «Για περίμενε, γιατί υπάρχει κι άλλος που είπε πολλά για μένα. Πώς τον λένε; Α, ο Κιθ Όλμπερμαν είπε πως τραυματίστηκες επειδή δεν είσαι εμβολιασμένος. Γι’ αυτό συνέβη. Μάλιστα… Κάνε την 5η δόση σου φίλε Κιθ, βλάκα!».