Ο πολύπειρος Ιταλός διεθνής Λεονάρντο Μπονούτσι, αναγκάστηκε να προπονείται ξεχωριστά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Γιουβέντους, καθώς δεν ήταν πλέον μέρος των σχεδίων του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μέχρι που πήρε μεταγραφή στην Ουνιόν Βερολίνου ως free agent.

Ωστόσο αποφάσισε να κινηθεί νομικά ενάντια στην μέχρι πρότινος ομάδας του, καθώς θεωρεί ότι τον ζημίωσε κρατώντας τον εκτός της πρώτης ομάδας για αρκετές εβδομάδες. Όπως αναφέρουν ιταλικά Μέσα, θα μηνύσει τον πρώην σύλλογό του που φέρεται να μην του επέτρεψε να προπονείται σε υψηλούς ρυθμούς, παραβιάζοντας τη συλλογική σύμβαση με την Ιταλική Ένωση Ποδοσφαιριστών.

Ο Ντι Μάρτζιο αναφέρει ότι ο Μπονούτσι εργαζόταν στο προπονητικό γήπεδο της Γιουβέντους το βράδυ και σε διαφορετικές ώρες από την υπόλοιπη ομάδα. Δεν συνάντησε ποτέ το τεχνικό επιτελείο και δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει όλες τις προπονητικές εγκαταστάσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο σημειώνει, πως τυχόν κέρδη από την οικονομική διαμάχη, θα δωριστούν από τον Μπονούτσι στη φιλανθρωπική οργάνωση Neuroland, υποστηρίζοντας οικογένειες παιδιών που νοσηλεύονται στο Τορίνο.

Πηγή: gazzetta