Χρυσοχοΐδης για την επιχείρηση δίπλα στην ΑΣΟΕΕ: Επιτέλους τέλος

Κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
14:20
12/10/2019
Χρυσοχοΐδης για την επιχείρηση δίπλα στην ΑΣΟΕΕ: Επιτέλους τέλος
42
loading

Για την επιχείρηση της Αστυνομίας απέναντι από την ΑΣΟΕΕ, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν ναρκωτικά, σχολίασε ο  υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«ΑΣΟΕΕ: Επιτέλους τέλος!», έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν ειδικές αστυνομικές δυνάμεις, ΟΠΚΕ και στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, ενώ κατά τη διάρκειά της δέχτηκαν επίθεση από κουκουλοφόρους, με αποτέλεσμα να απαντήσουν με κρότου λάμψης.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Αστυνομία από την επιχείρηση:

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγου Πέτρος Τζεφέρης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η συστηματική και μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής οδήγησε στην ανακάλυψη «ορμητηρίου» διακίνησης ναρκωτικών, εγκατεστημένου σε ερειπωμένο ακατοίκητο κτήριο, στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Αντωνιάδου, δίπλα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Από το κτίριο αυτό, μέλη πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης διακινούσαν συστηματικά ναρκωτικά, όλο το 24ωρο, στην περιοχή γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) αλλά και σε περιοχές στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας, μεταξύ των οποίων και τα Εξάρχεια.

Από τα στοιχεία της υπόθεσης προκύπτει ότι το κύριο χαρακτηριστικό της μεθοδολογίας δράσης (modus operandi) των μελών της εγκληματικής οργάνωσης είναι ότι λειτουργούσαν αδιάλειπτα, σε καθημερινή βάση, κατανεμημένοι σε βάρδιες, ώστε να καλύπτουν όλο το 24ωρο, δηλ. λειτουργούσαν με όρους που παραπέμπουν σε "εμπορική επιχείρηση".

Μάλιστα σημαντικό μέρος της διακίνησης των ναρκωτικών γινόταν απευθείας από το «ορμητήριο» της οδού Αντωνιάδου, μέσα από παράθυρα και οπές (τρύπες) στον εξωτερικό τοίχο του κτιρίου.

Παράλληλα για την υποστήριξη του δικτύου της διακίνησης των ναρκωτικών τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν εγκαταστήσει χώρους αποθήκευσης «καβάτζες», σε έξι διαμερίσματα και σε κατάστημα, κοντά στο βασικό «ορμητήριο» της οδού Αντωνιάδου.
Για την αποδόμηση της εγκληματικής αυτής οργάνωσης σχεδιάσαμε και πραγματοποιήσαμε χθες οργανωμένες διαδοχικές αστυνομικές επιχειρήσεις και έρευνες, τόσο στο βασικό «ορμητήριο» της οδού Αντωνιάδου, όσο και στους υπόλοιπους υποστηρικτικούς χώρους, στα διαμερίσματα και το κατάστημα, σε Ομόνοια, Κυψέλη και Άγιο Παντελεήμονα.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων αυτών συλλάβαμε (10) αλλοδαπούς - μέλη της οργάνωσης - και κατασχέσαμε ποσότητες που καλύπτουν όλη σχεδόν τη γκάμα των ναρκωτικών ουσιών, όπως ηρωίνη, κάνναβη, κοκαΐνη, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (shisha) και ecstasy. Επιπλέον κατασχέσαμε οπλισμό, χρήματα, κινητά τηλεφώνα και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με τη δράση τους».
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Θεόδωρος Χρονόπουλος δήλωσε σχετικά με το modus operandi των μελών της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στην περιοχή γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και σε άλλες περιοχές του κέντρου της Αθήνας:

«Τον ρόλο του αρχηγού της οργάνωσης είχε αναλάβει συλληφθείς αλλοδαπός, ο οποίος καθοδηγούσε με εντολές και οδηγίες τα μέλη της, τους προμήθευε με ναρκωτικά, αποθήκευε και φύλαγε τις ποσότητες των ναρκωτικών σε ειδικό χώρο απόκρυψης (καβάντζα), ενώ εισέπραττε και διαχειριζόταν τα χρήματα που προέρχονταν από την πώληση αυτών. άλλος συλληφθείς αλλοδαπός, δρούσε ως παρατηρητής (τσιλιαδόρος) των χώρων φύλαξης και διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών, δύο άτομα εκτελούσαν τη νυχτερινή βάρδια (22:00-10:00), ο πρώτος επιφορτισμένος με την φύλαξη και την διακίνηση των ναρκωτικών από το υπόγειο επί της οδού Αντωνιάδου και 28ης Οκτωβρίου ακατοίκητου κτιρίου, ο δεύτερος ως παρατηρητής (τσιλιαδόρος) και διακινητής των ποσοτήτων αυτών, κατά μήκος της οδού Αντωνιάδου, τρία άτομα είχαν αναλάβει την πρωινή βάρδια (10-22), ο πρώτος με την φύλαξη και την διακίνηση των ναρκωτικών από το υπόγειο επί της οδού Αντωνιάδου και 28ης Οκτωβρίου ακατοίκητου κτιρίου, οι δε έτεροι ως παρατηρητές (τσιλιαδόροι) και διακινητές των ποσοτήτων αυτών, σε ακαθόριστες ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας, κατά μήκος της οδού Αντωνιάδου, ενώ οι λοιποί συλληφθέντες ήταν επιφορτισμένοι με την αποθήκευση – φύλαξη και διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών».

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

(733) συσκευασίες ηρωίνης, βάρους -1- κιλού και -388,5- γραμμαρίων,
(607) συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -20- κιλών -411,4- γραμμαρίων,
(4) πλάκες και (20) συσκευασίες κατεργασμένης κάνναβης, βάρους -1- κιλού και -433- γραμμαρίων,
(6) συσκευασίες κοκαΐνης, βάρους -151,9- γραμμαρίων,
(221) συσκευασίες κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης (shisha), βάρους -531- γραμμαρίων,
(2.221,5) δισκία ecstasy, με όμοιο «λογότυπο» δισκίων που έχουν κατασχεθεί στα Εξάρχεια
(67) φαρμακευτικά δισκία,
πιστόλι διαμετρήματος 6,35 mm,
αεροβόλο πιστόλι,
περίστροφο ρέπλικα,
(88) φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων, τα χρηματικά ποσά των 3.651 € και -6- δολαρίων Η.Π.Α.,
(4) τέσσερις ζυγαριές ακριβείας,
(20) είκοσι συσκευές κινητής τηλεφωνίας,
τέσσερις (4) ατζέντες και πλήθος ιδιόχειρων σημειώσεων από αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών και χρηματικά ποσά, σιδερογροθιά, σουγιάδες, πτυσσόμενα στιλέτα και μεταλλικοί ράβδοι (γκλοπ), μαχαίρια, σπάθα, δρεπάνι, ξύλινοι ράβδοι, ψαλίδια με υπολείμματα κατεργασμένης κάνναβης, ξύλινο σφυρί, πένσα με υπολείμματα κατεργασμένης κάνναβης, πλήθος νάιλον συσκευασιών που χρησιμεύουν για τη συσκευασία ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης κατά την επιχείρηση, συνελήφθη μία αλλοδαπή για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ προσήχθησαν επιπλέον τέσσερις (4) αλλοδαποί, από τους οποίους οι τρεις (3) οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, για διοικητική απέλαση.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία και οδηγούνται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

42
σχόλια
 1. avatar titanic

  Δεν μπορώ να πιστέψω, πως μιά Κυβέρνηση ανεχόταν και προστάτευε αυτά τα κυκλώματα, από <> για τους μετανάστες δίπλα σε ασυλούχο Πανεπιστήμιο, ενώ όλοι διαμαρτυρόμασταν για την κατάσταση και κανείς μας άκουγε.
  Και πως μετά πό όλα αυτά, οι Φοιτητές βγήκαν στους δρόμους για να υπερασπιστούν το Ασυλο (για την παραβατικότητα), και όχι για να διαδηλώσουν απέναντι στην εισβολή της Τουρκίας στην Συρία, να δείξουν έστω ότι είναι ενάντια στον πόλεμο. Λοβοτομή;

 2. avatar spyrospeiratis

  ΕΠΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΗΡΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 85 % ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕ Σ 7/7/2019. ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ?

 3. avatar Μπράβο έτσι να κανετε

  Πήγαν για έφοδο και είχαν μαζί τά κανάλια;Ο υπουργός σταρ

 4. avatar Το όνομά μου

  Δεν είχαν το Θεό τους. Ακου να δουλεύει 12 ώρεςχωρίς ρεπό. Καταγγελία στο ικα τώρα. Η επιθεώρηση Εργασίας τι έκανε τόσο καιρό?.

 5. avatar spyrospeiratis

  ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΡΓΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΕΘΡΕΨΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

 6. avatar @@ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ@

  Ολα ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ. ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑΣΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ( ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ )ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ...
  ΧΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ

 7. avatar Απαντηση σε σχολιαστή

  Και πέρυσι την φοβόμουν αλλά δεν έλεγε κανείς ότι τελείωσε το πρόβλημα ούτε γινότανε τόσος ντόρος Στα κανάλια εγώ δεν τοποθετούμε πολιτικά αλλά απαντώ στην κοροϊδία τώρα αν σε στεναχωρώ πρόβλημα σου εγώ κυκλοφορώ συχνά στην Αθήνα και με φόβο καί αυτό με προβληματίζει για την χώρα μου οποίος και να κυβερνά

 8. avatar Καλά

  Ξέρουν πολύ καλά το επικοινωνιακό πενήντα χρόνια κυβέρνησαν έχουν φροντίσει καί τά κανάλια Εγώ σάς προσκαλώ και προκαλώ να κυκλοφορισετε το βράδυ στην Αθήνα καί μετά εδώ είμαστε νά ξανά σχολιάσουμε Καλού κακού φροντίσετε να είστε με μεγάλοι παρέα

 9. avatar gkagkarin.blogspot.com

  Γράφετε για χαφιέδες, στο Twitter του Μ Χρυσοχοΐδη να δείτε τι γίνεται.

  «Και με τον τραμπούκο που χτύπησε αστυνομικό τι θα κάνετε κ. Υπουργέ? Θα τον δούμε με αλυσίδες ή έχει ασυλία γιατί είναι στην ΚΝΕ?»

  «..ομως ο τραμπουκος του ΚΚΕ δεν εχει συλληφθει.»
  «στην πλατεία Πετρουλα στον Κολωνό. Οι... Ρομά παρτυ κάνουν»

  «..μήπως μπορείτε παρακαλούμε και στο Μεταξουργείο εκεί γύρω από Δεληγιάννη-Κεραμεικού και πλατεία Αυδή..»

  «κάποιοι σας δείχνουν τζιχαντιστές που έχουν μπει ως πρόσφυγες κι αναρωτιώμαστε αν το λαμβάνετε υπ όψιν ή..»

  «Μεταξουργείο οδός Ιάσωνος μετά την Μεγάλου Αλεξάνδρου κάνουν πάρτυ οι Αφρικανοί πρεζεμποροι»
  ....
  https://gkagkarin.blogspot.com/2019/10/blog-post_79.html#comment-form

 10. avatar Σε ένα χρόνο από τις εκλογές σκληρή κριτική.

  Θα δούμε αν τα κατάφερε με τα αβατα Αναρχικών Βρομα και την εγκληματικότητα. Μετά αν αποτύχουν απο κει παν κι άλλοι. Η κοινωνία δεν έχει αλλα αποθέματα υπομονής τα έχει κατα πολυ ξεπεράσει με την ανομία και την εγκληματικότητα την τελευταία δεκαετία.

 11. avatar Ιέραξ

  Δεν είναι μόνο η προδοσία τοων σφυριζαίων και του Πινόκιο, άφησαν τα παιδιά που λιαζόταν στην Ομόνοια να γίνουν επιχειρηματίες. Τι να περιμέναμε από το αληταριό που κάποιοι σαναφάγοι έβαλαν να μας κυβερνήσουν.

 12. avatar Ανίκανοι

  Κάνουν καλή δουλειά τα κανάλια η αλήθεια είναι όμως άλλη περπατήστε στην Αθήνα να. καταλάβετε

 13. avatar Ανίκανοι

  Όταν ο δήμος χρόνια τώρα δίνει άδειες για μαγαζιά αλλωδσπων δεν ξέρει ότι εκεί γύρω θά κυκλοφορούν γιατί ψωνίζουν μόνο αυτοί;Δεν ξέρει ότι σέ όλο το κέντρο είναι γεμάτο και δεν κυκλοφορεί τίποτε άλλο ; Μαζί με αυτούς δεν θα είναι και εγκληματικά στοιχεία; Τώρα αν ο Χρυσοχοΐδης νομίζει ότι δουλεύει τον κόσμο δεν έχετε παρά να το διαπιστώσετε μόνοι σας Πάτε βόλτα σε όποιο σημείο τής Αθήνας και αν δεν φύγετε χωρίς πορτοφόλι! Αυτό θά είναι το καλύτερο γιατί το χειρότερο είναι να βρεθητε με μαχαίρι στα πλευρά

 14. avatar Αλλα 100 σημεία στην Αττική

  Σημαντικό ,αλλά έπονται άλλα 100 σημεία στην Αττική.Απλά τσακίστε τους αδίστακτα.

 15. avatar Περικλήςερας

  Για περάστε μια βόλτα σήμερα να δούμε .....πάλι τη ίδια εικονα

 16. avatar ΠΑΛΛΑΣ

  επικοινωνιακα τρικ,με φρου-φρου και αρωματατης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ,
  μετα την χρεοκοπια της ΕΛΛΑΔΑΣ και
  των κομματων τους η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ καταδικασανε την Ελλαδα σε 40 χρονια φτωχειας αυτο ειναι το θεμα.

  1. avatar PANKO

   Μπορεί και να είναι και \"φυτεμένα\"...κατά την προσφιλή μέθοδο της αστυνομίας...

 17. avatar Μάλλον

  Μάλλον οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν κυκλοφόρησαν στην Αθήνα. Δεν εξηγείται αλλιώς τόσο πάθος εκτός και αν είναι ιδεολογικό Εγώ Πάντος την Αθήνα την φοβάμαι τώρα εσείς;

  1. avatar @Μάλλον

   Ενώ πέρισυ τον χειμώνα π.χ. δεν την φοβόσουν, έτσι; Ήταν όλα μια χαρά.

 18. avatar mimis

  ΕΙΜΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ

 19. avatar mimis

  και .....ΤΙ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΡΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ????ΑΦΟΥ Η ΦΟΒΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΑ 6μηνο.και σε αυτο το6μηνο θα τους δινουν και αδειεσ.ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΚΑΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕΣ????ΔΕΝ ΑΚΟΥΩΩΩΩ???

  1. avatar Ξεβούλωσε τα αυτιά σου

   Ξεβούλωσε τα αυτιά σου να ακούσεις. ΤΕΛΟΣ! Υποκριτή, εσείς που φέρατε τον νόμο Παρασκευόπουλου για να αλητεύετε και κάνετε τώρα ότι θλίβεστε με την πιο ηλίθια αντιπολίτευση που έχετε αρχίσει. ΤΕΛΟΣ. ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Άντε, γιατί αρκετά μας τα πρήξατε κι αρχίζουμε να τα παίρνουμε.

   1. avatar mimis

    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ?

 20. avatar Δηλαδή

  Έπρεπε να καταργηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο για να επέμβει η Αστυνομία σε ένα κτήριο δίπλα στο Πανεπιστήμιο ; !!!

  1. avatar Social Distortion.

   Πολιτική βούληση έπρεπε να υπάρχει. Και απο τον ΣΥΡΙΖΑ που ήθελε το άσυλο παρανομίας στα πανεπιστήμια, νομίζεις θα κοιτουσε και παραδίπλα?

   1. avatar agilotos.stravos

    Μιση δουλεια.Αν θες να υπαρχει πολιτικη βουληση ας ξηλωσει και τα υψηλοβαθμα στελεχη της αστυνομιας που κανουν πλατες στους ναρκεμπορους και τους ελληναραδες που τους προμηθευουν..
    Εκτος αν μας πεις κι εσυ οτι οι μεταναστες φερνουν τα ναρκωτικα απο τις χωρες τους περπατωντας μεσα σε τσουβαλια..
    Το κραταμε παντως κι αυτο το \"επιτελους τελος\" κ το βαζουμε μαζι με το \"μπορω να καθαρισω τα Εξαρχεια μεσα σε μια νυχτα\" και το \"μεσα σ\'ενα μηνα θα φυγουν ολοι οι αναρχικοι απο τα Εξαρχεια\" και το ωραιο του αντιπροεδρου της ποασυ \"οι μπαχαλακηδες εχουν λυσσαξει γιατι τους διωχνουμε\"..Κανουν ωραια παρεα ολα αυτα.

    1. avatar Social Distortion.

     Εγώ θα πω οτι ούτε μισή δουλειά δεν έχει γίνει. Ούτε το 1/100. Χίλια πράγματα πρέπει να γίνουν. Και ποτέ δεν θα εκλείψει το φαινόμενο. Αλλά μπορεί να γίνουν πράγματα και να μην είμαστε ενα ΣΥΡΙΖΟ[...].

     1. avatar agilotos.stravos

      Ανθρωπα εσυ επιθυμεις την ορθη λειτουργια του κρατους.Οι περισσοτεροι ξαπλα να τα περιμενουν ολα απ τους λιγους που να διαταζουν,να εξυπηρετουν τα συμφεροντα τους και παραλληλα να υποκρινονται οτι υπερασπιζονται το κοινο καλο.Το κρατος δεν ειχε και δεν εχει ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ αψογη λειτουργια σε κανενα καπιταλιστικο κρατος που ντυνεται αστικοδημοκρατικα.Ποτε στην ιστορια.Σουηδια,ΗΠΑ,Γαλλια,Αγγλια θα σου βρω αμετρητες ατελειες.Κ εσεις και οι περισσοτεροι το στηριζετε,το υπακουετε και το προσκυνατε.Αξιοι της μοιρας σας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει