Παρών σήμερα στο δικαστήριο ήταν και ο 40χρονος, ο οποίος φέρεται φέρεται να αποτέλεσε το «μήλον της έριδος» και το πρόσωπο για το οποίο η 36χρονη κατηγορούμενη επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Επίθεση με βιτριόλι: «Το οξύ προχωράει βαθιά, θα μπορούσε να είχε κάψει μύες ή οστά»

Την πεποίθηση της ότι η Ιωάννα θα μπορούσε να έχει χάσει τη ζωή της από την επίθεση με μεγάλη ποσότητα βιτριόλι που δέχτηκε εξέφρασε, καταθέτοντας στο δικαστήριο, η γιατρός της διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής του Θριασίου, Μαρία Καλοφώνου.

Έφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η γιατρός περιέγραψε την κατάσταση στην οποία η Ιωάννα πήγε στο νοσοκομείο δυο ημέρες μετά την επίθεση αναφέροντας ότι «Τα εγκαύματα χρειάζονται 2-3 24ωρα για να γίνει ανάνηψη για να μη συμβεί αυτό που λέμε ολιγαιμικό σοκ. Αυτό μπορεί να συμβεί σε τέτοιες περιπτώσεις και να επηρεάσει όλα τα όργανα. Αυτό προσπαθούσαμε να αποφύγουμε τις πρώτες ημέρες». Στη συνέχεια μίλησε για την έκταση των εγκαυμάτων στο σώμα της νεαρής γυναίκας εξηγώντας: «Βαθιά εγκαύματα ήταν και μπορούσαμε να το ξεχωρίσουμε από την πρώτη στιγμή. Ήταν ολικού πάχους και αυτό σημαίνει ότι έχει καεί όλο το δέρμα και δεν υπάρχει δυνατότητα αναγέννησης. Αυτό σημαίνει ότι το δέρμα θα γίνει από γκρι, μαύρο και θα πρέπει να αφαιρεθεί».

Πρόσωπο με πρόσωπο για δεύτερη φορά Ιωάννα και Έφη 

Πρόσωπο με πρόσωπο βρίσκονται για δεύτερη φορά μέσα στην δικαστική αίθουσα η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η 36χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στο δικαστήριο

Οι δυο γυναίκες έφτασαν στο δικαστήριο με διαφορά ενός τετάρτου. Η Ιωάννα συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της και η κατηγορούμενη με την κλούβα της αστυνομίας από τον Κορυδαλλό με την είσοδό της να γίνεται από πλαϊνή πόρτα του Ειρηνοδικείου.

Οι δυο γυναίκες δεν αντάλλαξαν ούτε μια ματιά μέσα στη δικαστική αίθουσα.