Προσφυγή στη δικαιοσύνη προαναγγέλλει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε βάρος όσων τον εμπλέκουν «σε δήθεν επένδυση του σε κρυπτονόμισμα το οποίο του έχει δήθεν αποφέρει μεγάλα κέρδη».

Ο δικηγόρος του γνωστού παρουσιαστή Απόστολος Λύτρας, σε δήλωση του, υπογραμμίζει πως για το θέμα έχει ήδη ενημερωθεί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, η οποία καλείται να ερευνήσει τις σχετικές δημοσιεύσεις που εδώ και δυο μέρες έχουν κυκλοφορήσει και αναπαραχθεί στο διαδίκτυο.

Όπως αναφέρει ο κ. Λύτρας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «διαψεύδει πλήρως το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων τα οποία είναι απόλυτα αναληθή και μόνο σκοπό είχαν μέσω της διασποράς ψευδών πληροφοριών και της εκμετάλλευσης της δημοσιότητάς του, να παραπλανήσουν το κοινό. Για το γεγονός αυτό έχουμε ήδη ενημερώσει τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ενώ άμεσα ο κ. Αρναούτογλου θα κινηθεί νομικά σε βάρος παντός υπευθύνου που εκμεταλλεύθηκε εν αγνοία του το όνομά του».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.