Έξω φρενών είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την εμπλοκή του ονόματός του σε διαδικτυακή απάτη που έχει να κάνει με κρυπτονομίσματα. Η συγκεκριμένη απάτη που χρησιμοποιεί το πρόσωπό του έπεσε στην αντίληψη του παρουσιαστή, ο οποίος έγινε έξαλλος.

Μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram και σε οργισμένο τόνο ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία σχέση, ενώ ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως η ιστορία που τον παρουσιάζει να  προωθεί την αγορά bitcoin στο διαδίκτυο μέσω «αποκλειστικών συνεντεύξεων», όπου υποτίθεται ότι αποκαλύπτει το μυστικό της εύκολης απόκτησης χρημάτων, είναι απάτη.

Μάλιστα, σε κάποια από τα δημοσιεύματα φέρεται μ να έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στον Γιώργο Παπαδάκη, του οποίου το όνομα επίσης εμπλέκεται με έμμεσο τρόπο στην ιστορία.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέβασε αναρτήσεις στο Instagram όπου κάνει λόγο για «ψεύτικες ειδήσεις», χαρακτηρίζοντάς τις «αλητεία».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.