Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών

Η Σύγκλητος δίνει τη σύμφωνη γνώμη της για την αποχή του καθηγητή από τα ακαδημαϊκά του καθήκοντα


ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
15:56
04/10/2018
Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών
6
loading

Την άσκηση πειθαρχικής δίωξης σε βάρος του καθηγητή, που φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση δωροληψιών σε βάρος φοιτητών, αποφάσισε ομόφωνα κατά τη σημερινή της συνεδρίαση στις Σέρρες η Σύγκλητος του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.

Παράλληλα, η Σύγκλητος αποφάσισε να δώσει εκ των προτέρων τη σύμφωνη γνώμη της για την αποχή του καθηγητή από τα ακαδημαϊκά του καθήκοντα, μέχρι την έκδοση σχετικής απόφασης από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Αναλυτικότερα, με ανακοίνωση του, το εκπαιδευτικό ίδρυμα ενημερώνει πως η Σύγκλητος αποφάσισε να ασκήσει πειθαρχική δίωξη σε βάρος του καθηγητή, μέσω του πρύτανη του Ιδρύματος, για τις πράξεις της «δωροληψίας υπαλλήλου κατ’ εξακολούθηση και της εκβίασης κατ’ εξακολούθηση δια απειλής άλλης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος κατ’ επάγγελμα και όσων ακόμα πράξεων προκύψουν από τον έλεγχο της δικογραφίας και συνιστούν πειθαρχικά αδικήματα».

Επίσης, η Σύγκλητος αποφάσισε, όπως αναφέρει το Αθηναικό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το εκπαιδευτικό ίδρυμα να παραστεί στην ποινική δική ως πολιτικός ενάγων, προκειμένου να αποκατασταθεί η ηθική βλάβη που έχει υποστεί το ΤΕΙ Κ. Μακεδονίας. Υπενθυμίζεται ότι ο καθηγητής θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar ΟΧΗΜΑΤΩΝ

  Γιατί στα τει οχημάτων της Θεσσαλονίκης δεν είχαμε εμείς τον άλλο που μας έκανε σχέδιο ; Ένας αριστερός που μου ζήτησε 2000 για τα τελευταία μαθήματα ξεκινώντας από το δικό του. Ένας τσοπάνης με μουστάκι και με καλούσε κάθε λίγο για να του στέλνουν οι δικοί μου τα 500€ . Έφτασα τελευταίο εξάμηνο να χρωστάω το σχέδιο του πρώτου εξαμήνου. Με μια απόδειξη τραπεζης πέρασα το μάθημα με πάνω από πέντε βαθμό.

 2. avatar Αντίστα

  Πείτε ρε με ποιον συριζαίο βουλευτή είναι κολλητός. Πείτε για τις αναρτήσεις του στο ΦΒ. Πείτε που ζητούσε και σεξ με τις μαθήτριες. Τι φοβάστε, αν ήταν χρυσαυγίτης έτσι δεν θα κάνατε;;;;

 3. avatar η μιζα

  η ΔΑΚΕ .....κρυβεται σαν τον Μιχελακη: (Εννέα μήνες φυλάκιση και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων στον Γιάννη Μιχελάκη για χρηματισμό.....ο δικαστήριο τους έκρινε αμφότερους ένοχους, τον πρώτο για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας και τον δεύτερο γι’ αυτό της ενεργητικής.

  Παράλληλα τους επιβλήθηκε ποινή στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων τους για έναν χρόνο, ενώ τους επιβλήθηκε παρεπόμενη χρηματική ποινή ύψους 3.500 ευρώ στον καθένα. Και στους δύο κατηγορούμενους αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, πράγμα που είχε ζητήσει και ο εισαγγελέας της έδρας μόνο όμως για τον Γιάννη Μιχελάκη.)

 4. avatar PON.

  Αυτή είναι η ιδιωτική παιδεία της ΝΔ όπως το Τ.Ε.Ι των Σερρών.
  Κάθε Στουρνάρι που έχει χρήμα θα έχει και πτυχίο!!!

  1. avatar Η δημόσια παιδεία είναι αυτή ρούλη

   Και ναι στα κομμουνιστικά καθεστώτα κρατισμού όπως βλέπεις κάθε στουρνάρι που έχει χρήμα πέρνει πτυχίο. ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΙ εεεεεε!!!!!

 5. avatar athina8888

  Από το 2004, σύμφωνα με μαρτυρίες που ακούσαμε όλοι, υπήρχε αυτό το τέρας - υπάνθρωπος σε αυτό το αλεστήρι ψυχών των παιδιών μας και κανένας μα κανένας δε νοιάστηκε να ορθώσει το ανάστημά του, μήτε συνάδελφοι του μήτε φοιτητές μήτε γονείς. Όλα αφημένα στη τύχη του καθενός [...]που θέλει να "διδάξει" τον αυριανό πολίτη του μέλλοντος για να χαράξει την δική του άνοιξη στο κόσμο. Μην αφήσετε αυτούς να συντηρούν τους φραγμούς της ελευθερίας μας. Μιλήστε - σκεφτείτε - νοιώστε και ξεσκεπάστε το απόστημα που συντηρεί η κοινωνία μας χρόνια τώρα. 'Εφτασε η ώρα να πάρουμε τη ζωή μας πίσω.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει