Ένας 25χρονος Τούρκος κουρδικής καταγωγής είναι το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε καφετέρια στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα της άγριας δολοφονίας δεν φαίνεται να έχει απασχολήσει τις Αρχές.

Σύμφωνα με το βιντεοληπτικό υλικό που έχει μαζέψει η αστυνομία, φαίνεται να υπάρχει ανατροπή όσον αφορά τον δράστη. Νεότερα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν ότι ο δράστης φοράει άλλα ρούχα από τον άνθρωπο που καθόταν μαζί με τον 25χρονο.

Τον γρίφο του μυστηρίου καλείται να λύσει η αστυνομία.

Το πρόσωπο του εκτελεστή, ο οποίος δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, έχει καταγραφεί καθαρά από κάμερες ασφαλείας.

Μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ένας άντρας συνομιλούσε με το θύμα, ενώ κάποια στιγμή οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν. Ο άντρας στη συνέχεια βγήκε έξω και μετά από λίγο επέστρεψε στην καφετέρια και πυροβόλησε στο κεφάλι το θύμα. Αμέσως μετά έφυγε από την καφετέρια, που ανήκει στον γνωστό ηθοποιό Μάνο Παναγιάννη.

«Ο Μάνος Παπαγιάννης είναι σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη»

Η δικηγόρος του ηθοποιού, Γιάννα Παναγοπούλου, μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» στο Open για την αντίδραση του Μάνου Παπαγιάννη στο άκουσμα της δολοφονίας που συνέβη στο κατάστημα του.

«Ο κ. Παπαγιάννης είναι σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη. Αμέσως έφτασε στο σημείο, διαχειρίστηκε με πολλή ψυχραιμία και σύνεση το περιστατικό. Και ήταν στο πλευρό των συνεργατών του. Συνεργάστηκε με τις αρχές προκειμένου να διεξάγουν έρευνα για αυτή την υπόθεση. Είναι σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη. Νομίζω πως είναι δυσάρεστες ειδήσεις αυτές, πλην όμως είναι μία καθημερινότητα έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, έχει αυξηθεί κατά πολύ η εγκληματικότητα στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό» τόνισε η δικηγόρος.