Σοκαρισμένος είναι ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης μετά από τη φρικτή εκτέλεση που συνέβη στην καφετέρια που έχει στο Περιστέρι.

Η δικηγόρος του ηθοποιού, Γιάννα Παναγοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» στο Open για την αντίδραση του Μάνου Παπαγιάννη στο άκουσμα της δολοφονίας που συνέβη στο κατάστημα του.

«Ο κ. Παπαγιάννης είναι σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη. Αμέσως έφτασε στο σημείο, διαχειρίστηκε με πολλή ψυχραιμία και σύνεση το περιστατικό. Και ήταν στο πλευρό των συνεργατών του. Συνεργάστηκε με τις αρχές προκειμένου να διεξάγουν έρευνα για αυτή την υπόθεση. Είναι σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη. Νομίζω πως είναι δυσάρεστες ειδήσεις αυτές, πλην όμως είναι μία καθημερινότητα έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, έχει αυξηθεί κατά πολύ η εγκληματικότητα στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό» τόνισε η δικηγόρος.

Δείτε το βίντεο

Έχει καταγραφεί το πρόσωπο του εκτελεστή

Την ίδια ώρα, θέμα χρόνου είναι η ταυτοποίηση του δράστη της ανθρωποκτονίας νεαρού άνδρα, χθες το βράδυ, σε καφετέρια στο Περιστέρι, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές.

Το πρόσωπο του εκτελεστή, ο οποίος δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, έχει καταγραφεί καθαρά από κάμερες ασφαλείας, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης συνομιλούσε με το θύμα, ενώ σε κάποια στιγμή οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν. Ο δράστης στη συνέχεια βγήκε έξω και μετά από λίγο επέστρεψε στην καφετέρια και πυροβόλησε στο κεφάλι το θύμα. Αμέσως μετά ο δράστης έφυγε από την καφετέρια, που ανήκει σε γνωστό ηθοποιό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τον περίμεναν έξω συνεργοί του.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ως προς το κίνητρο της δολοφονίας.