Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθεί σήμερα η 55χρονη γυναίκα που ομολόγησε τη δολοφονία του 79χρονου συντρόφου της μέσα στο διαμέρισμά τους στον Πειραιά. Η γυναίκα θα οδηγηθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και στη συνέχεια στην Εισαγγελία Πειραιά.

Κατά την προσαγωγή της στην Ασφάλεια, η Χιλιανή ομολόγησε την πράξη της, αφότου οι αρχές είχαν βρει τον άνδρα νεκρό μέσα σε μία λίμνη αίματος σε διαμέρισμα 1ου ορόφου επί της οδού Σαχτούρη 25.

Το θύμα έφερε χτυπήματα από μαχαίρι, στο λαιμό, στο θώρακα και στην κοιλιά, ενώ το στόμα του ήταν φιμωμένο με μανταλάκια.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η γυναίκα στο παρελθόν φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχικές διαταραχές.

Το χρονικό

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν μετά από τσακωμό που είχε το ζευγάρι στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε στην οδό Σαχτούρη στον Πειραιά. Κάποια στιγμή οι φωνές σταμάτησαν, με αποτέλεσμα οι γείτονες να θεωρούν ότι ο καβγάς έλαβε τέλος.

Γρήγορα, όμως, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή, καθώς το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται ξανά. Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο, άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματος και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Σύμφωνα με την αδελφή του θύματος «η αστυνομία φώναξε την κόρη του θύματος να ανοίξει αλλά δεν την άφησαν να μπει μέσα. Μπήκε η αστυνομία. Στο μεταξύ όμως μέχρι τις 5 το πρωί άκουγαν φασαρία. Μετά άκουγαν “βοήθεια”. Φαίνεται ότι αυτός που φώναζε ήταν ο αδερφός μου. Οι αστυνομικοί δεν μας είπαν κάτι για το σε τι κατάσταση βρισκόταν. Μόνο ότι ήταν πολύ άσχημα το πρόσωπό του καθώς ήταν χτυπημένος με μία γλάστρα και ήταν μαχαιρωμένος. Τον βρήκαν στο μπαλκόνι».

«Ήταν ήσυχος άνθρωπος, ήρεμος, δεν ήταν άνθρωπος που να κάνει κακό» τόνισε,

Η μαρτυρία της κόρης του

«Την είχε λυπηθεί ο πατέρας μου και την κράταγε στο σπίτι, την έδιωχνε να φύγει, δεν έφευγε» υποστήριξε η κόρη του θύματος για την 55χρονη γυναίκα, που ανέφερε πως την είδε για πρώτη φορά όταν την κατέβαζαν από το διαμέρισμα οι αστυνομικοί.

Η ίδια ανέφερε ότι ο 79χρονος είχε υποστεί πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι, ενώ η σύντροφός του τού είχε σπάσει και μία γλάστρα στο πρόσωπο.