Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα στο διαμέρισμα στον Πειραιά

Μαρτυρίες των αδερφών του θύματος και συγγενούς στη κάμερα του newsbeast.gr


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
15:46
13/02/2019
Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα στο διαμέρισμα στον Πειραιά
loading

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στον Πειραιά, όπου βρέθηκε το πτώμα ενός 79χρονου άνδρα συνταξιούχου ναυτικού, που μεταφέρουν τα αδέρφια και συγγενής του θύματος.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η αδερφή του, «η αστυνομία φώναξε την κόρη του θύματος να ανοίξει αλλά δεν την άφησαν να μπει μέσα. Μπήκε η αστυνομία. Στο μεταξύ όμως μέχρι τις 5 το πρωί άκουγαν φασαρία. Μετά άκουγαν "βοήθεια". Φαίνεται ότι αυτός που φώναζε ήταν ο αδερφός μου. Οι αστυνομικοί δεν μας είπαν κάτι για το σε τι κατάσταση βρισκόταν. Μόνο ότι ήταν πολύ άσχημα το πρόσωπό του καθώς ήταν χτυπημένος με μία γλάστρα και ήταν μαχαιρωμένος. Τον βρήκαν στο μπαλκόνι»

Για τη γυναίκα που βρέθηκε μέσα στο σπίτι, και σύμφωνα με πληροφορίες κρατείται, η αδερφή του θύματος ανέφερε ότι «ήταν από τη Χιλή και είχαν σχέση».

Όπως αναφέρει ο αδερφός του θύματος στην κάμερα του newsbeast.gr, «νωρίς το πρωί της Τετάρτης γείτονες άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα όπου έμενε ο αδερφός. Τον είχε χτυπήσει με μία γλάστρα στο κεφάλι. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Τη γυναίκα την είχε διώξει αλλά την ξαναδέχθηκε».

Μία συγγενής σχολίασε και εκείνη στην κάμερα ότι το θύμα το οποίο τελευταία εργαζόταν σε ένα γραφείο τελετών το βρήκαν σκεπασμένο με ένα σεντόνι στο μπαλκόνι ενώ η γυναίκα με την οποία φέρεται να είχαν σχέση βρέθηκε μέσα στο σπίτι από την αστυνομία.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει