Για μια γυναίκα φαίνεται ότι στήθηκε η ενέδρα θανάτου στο Παλαιό Φάληρο που είχε ως συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά ένας 26χρονος. Ο δράστης πυροβόλησε πέντε φορές εναντίον του νεαρού, τραυματίζοντάς τον.

Πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, θέλουν τους δύο άντρες να είχαν ερωτική αντιζηλία, η οποία και τελικά όπλισε το χέρι του δράστη.

Στο επίκεντρο μία νεαρή κοπέλα αρμενικής καταγωγής που αρχικά είχε σχέση με τον Αλβανό, που φέρεται να είναι ο δράστης. Το ζευγάρι κάποια στιγμή χώρισε και τότε η κοπέλα άρχισε να φλερτάρει με τον γιο του γιατρού και θύμα της επίθεσης. Όμως ούτε αυτή η σχέση έμελλε να κρατήσει πολύ, καθώς η κοπέλα αποφάσισε να επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου της. Ο 26χρονος ενδεχομένως προσπάθησε να μεταπείσει την κοπέλα γεγονός που ενόχλησε τον δράστη ο οποίος έφτασε στο σημείο να προσπαθήσει να τον σκοτώσει προχθές το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα εργαζόταν μαζί με την κοπέλα σε μεζεδοπωλείο. Από το συγκεκριμένο κατάστημα γύριζε όταν δέθηκε την επίθεση και δεν αποκλείεται ο δράστης να τον παρακολούθησε από εκείνο το σημείο.