Ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε, αυτή τη φορά στη Λάρισα. Ο άνδρας ξυλοκόπησε την σύζυγό του, αστυνομικό στο επάγγελμα, και η γυναίκα νοσηλεύεται με βαριά τραύματα. Η γυναίκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Τα τραύματά της, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, είναι τόσα πολλά που το πρόσωπό της έχει παραμορφωθεί.

«Δεν πίστευε ότι θα σωθεί από τα χέρια του, την χτυπούσε με μανία για ώρες. Οι φωνές της ήταν αυτές που την έσωσαν. Την χτυπούσε γιατί η γυναίκα μετά από 15 χρόνια γάμου, ήθελε να σωθεί και ήθελε να πάρει διαζύγιο. Εκείνος, θεωρώντας προφανώς ότι η γυναίκα είναι κτήμα του, την έσπασε στο ξύλο και την έστειλε στο νοσοκομείο. Δεν σκέφτηκε καν τα δύο του παιδιά που εκείνη την μέρα γυρνούσαν από την κατασκήνωση και δεν υπήρχε άνθρωπος να τα πάρει. Η γυναίκα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της. Αυτό γινόταν 15 χρόνια… Έχω μιλήσει με συγγενείς και μου είπαν ότι την ζήλευε πάρα πολύ. Δεν ήθελε να κάνει αναφορά στην αστυνομία. Ντρεπόταν να εκτεθεί» είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος στον «αέρα» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Ο δράστης έχει συλληφθεί και την Δευτέρα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να δώσει εξηγήσεις ενώ η κατηγορία που φέρεται να τον βαραίνει είναι αυτή της ανθρωποκτονίας.

«Ήθελε να την σκοτώσει»

Ο αδερφός της αστυνομικού η οποία νοσηλεύεται μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της, μίλησε στην Κατερίνα Ρίστα και σημείωσε μεταξύ άλλων πως «ήθελε να την σκοτώσει».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μου είπε “Νίκο με σκότωσε”. Αυτός είχε δύο ώρες τη χτυπούσε, από κάτω το νοικιάζει μια φίλη της. Άκουσε βοήθεια με σκοτώνει και τότε κάλεσε την αστυνομία. Όλο το σπίτι αίματα, λες και ήταν σφαγείο. Αν δεν καλούσε την αστυνομία θα την σκότωνε, είχε σκοπό να την σκοτώσει. Μύτες σπασμένες, ζυγωματικά, σαγόνι διαλυμένο. Δεν ξέρω πόσα δόντια της έχει σπάσει. Χτύπημα στην σπλήνα. Στο νεφρό. Δεν γνωρίζεται το κορίτσι. Τον ήξερα τι άνθρωπος είναι και περίμενα ότι θα γίνει κακό. Δεν πρόλαβα. Τι να σου πω… Περιστατικά χιλιάδες. Τέτοια ζήλια, της έκανε τη ζωή πατίνι. Να μη βγει, πώς θα ντυθεί, πού θα πάει, γιατί άργησε…».