Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός κατηγορείται για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω και οι αρχές φέρεται να έχουν συνθέσει όλα τα στοιχεία που οδήγησαν στο φόνο της κοπέλας από την Πολωνία.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», τη Δευτέρα 12 Ιουνίου η 27χρονη είχε ρεπό και φέρεται να περίμενε τον σύντροφο της να σχολάσει για να πάνε για ποτό. Αφού γευμάτισε πρόχειρα σε ψητοπωλείο της περιοχής, στις 21.00 το βράδυ κάμερα κλειστού κυκλώματος την κατέγραψε να ψωνίζει στο μίνι μάρκετ.

Εκεί συνάντησε τον 32χρονο με την παρέα του και είχαν μια ολιγόλεπτη συνομιλία. Οι δυο τους επιβιβάστηκαν στο μηχανάκι του και λίγα λεπτά μετά κάμερα γειτονικού σπιτιού τους κατέγραψε να μπαίνουν στο σπίτι του 32χρονου.

Ο συγκάτοικος του 32χρονου με καταγωγή από το Πακιστάν δήλωσε: «Λέει είναι ”friend” (φίλη). Μιλούσαν στα Αγγλικά. Εγώ δεν ξέρω αγγλικά. Και λέω ”φύγε απ’ εδώ. Δεν θέλω κορίτσι εδώ. Πάρ’ το και άφησε το από εκεί που την πήρες”. Λέει ”εντάξει”, μετά πήγε έξω». Σε αυτήν την αυλή λοιπόν έκατσαν περίπου για ένα μισάωρο, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα αλκοόλ χωρίς να αποκλείεται και η χρήση ναρκωτικών ουσιών.

«Η κόρη μου έστειλε στο αγόρι της screenshot το σημείο που θα βρίσκεται το οποίο ήταν απομονωμένο. Και μετά έστειλε πάλι screenshot ένα σημείο που ήταν 5χλμ μακριά από το πρώτο σημείο», τόνισε ο πατέρας της 27χρονης.

Τα μοιραία λεπτά

Φεύγουν με το μηχανάκι στις 23.00 το βράδυ. Στο μίνι μάρκετ όμως, δεν έφτασαν ποτέ. Κάπου στη διαδρομή, από το σπίτι του ως τις Αλυκές, φέρεται να της επιτέθηκε, πιθανότατα για να την βιάσει και εν τέλει, όπως όλα δείχνουν, την σκότωσε.

Εν τέλει, σε υλικό κάμερας φαίνεται να επιστρέφει στο σπίτι, αυτή τη φορά μόνος, ένα τέταρτο πριν από τα μεσάνυχτα. Εκτιμάται ότι έχει ήδη διαπράξει το έγκλημα και επέστρεψε για να πάρει το σεντόνι και τη σακούλα που χρησιμοποίησε για να κρύψει τη σορό. Λίγα λεπτά φεύγει ξανά με το μηχανάκι, και πάλι με κατεύθυνση τις Αλυκές.

Τελευταία φορά που η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τις κινήσεις του ήταν στις 5 παρά τέταρτο τα ξημερώματα, όταν κι γύρισε σπίτι γεμάτος χώματος στάχυα και λασπωμένα παπούτσια.