Μια 30χρονη από την Κω ανέφερε πως παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού από έναν άνδρα από την παρέα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια.

Η Μαρία μίλησε στο Mega και είπε πως δέχτηκε την επίθεση, λίγες μέρες πριν τη δολοφονία της κοπέλας από την Πολωνία, ενώ έγινε περίπου 20 μέτρα μακριά από το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της δεύτερης.

«Είναι ακριβώς το ίδιο σημείο, ακριβώς, το λέω και ανατριχιάζω. Δηλαδή ξέρω τι έπαθε η κοπέλα. Μπορώ να νιώσω τι έπαθε η κοπέλα και τρελαίνομαι γιατί δεν είδα αυτόν που μου το έκανε έμενα, δηλαδή αυτό σημαίνει πως ήτανε παρέα, ότι είναι κλίκα, πώς να το πω και θα το ξανά κάνει όσο είναι ελεύθερος», είπε χαρακτηριστικά.

Το χρονικό της απόπειρας βιασμού

«Μου είπε τον έλεγαν… και έμενε στο Ζηπάρι, μου έδωσε το τηλέφωνό του και μου είπε ότι δούλευε στις ξαπλώστρες και ότι έκανε μασάζ στην παραλία. Μου είπε αν ήθελα μασάζ. Του είπα όχι και από εκεί ξεκίνησε όλο», είπε η 30χρονη.

Έπειτα, πρόσθεσε πως «ξεκάθαρα μου έριξε κάτι μέσα. Στη μισή μπύρα, μου λέει κιόλας, “δεν θα πιεις την μπύρα σου;”. Ήπια την μπύρα με μια μεγάλη γουλιά. Μετά από λίγα λεπτά σκοτείνιασαν όλα, όλα σκοτείνιασαν. Δεν μπορούσα να κουνήσω κανένα μέλος του σώματός μου αλλά το μυαλό μου δούλευε. Το μυαλό μου ήτανε ξεκάθαρο. Ήταν πολύ ξεκάθαρο το μυαλό μου. Αυτός έπεφτε πάνω μου με δύναμη, με χούφτωνε και μου φώναζε “δε με θες, γιατί έχω μαύρο δέρμα;”. Και του φώναζα “όχι, όχι” και έκλαιγα και μου έλεγε “τότε τι;”».

«Όλοι μαζί, το πιστεύω είναι όλοι μαζί μια παρέα. Πιστεύω και πολύ πριν από μένα το έχουνε κάνει και πιστεύω θα το ξανακάνουν και θα συλληφθεί στο επόμενο θύμα, όταν θα κλαίμε και άλλη κοπέλα. Αυτό είναι το σύστημά τους», πρόσθεσε στη συνέχεια.