Νέες λεπτομέρειες αποκαλύπτονται για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω και φέρεται η γυναίκα να ειδοποίησε με SMS τον σύντροφο της, πως ήταν σε κίνδυνο, όμως μετά από λίγο έστειλε ένα μήνυμα, με το οποίο διαβεβαίωνε πως ήταν καλά.

Το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Alpha, αναφέρει ότι στο τελευταίο SMS που έστειλε η 27χρονη, έγραψε πως αισθάνονταν άβολα και ότι ένιωθε πως κινδύνευε.

Παράλληλα, φέρεται να ζήτησε από τον σύντροφο της, να πάει να την παραλάβει. Ωστόσο, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είπε στην εκπομπή Live News ότι μετά από λίγο, έστειλε ακόμη ένα SMS στον σύντροφο της, όπου τον καθησύχαζε, αναφέροντας πως τελικά όλα είναι καλά.

Συγκεκριμένα, ο σύντροφός της, φέρεται να τη ρώτησε, τι ακριβώς συμβαίνει και έπειτα να έλαβε μήνυμα, το οποίο η Αστυνομία εικάζει ότι το έγραψε είτε ο δράστης της δολοφονίας, είτε η ίδια η 27χρονη υπό την απειλή του. Αυτό εξηγεί και το γιατί ο σύντροφος της 27χρονης δεν έδειξε άλλο ενδιαφέρον για το αρχικό SMS. Η έρευνα πλέον εστιάζεται στο να βρεθούν κάμερες για να φανεί η μετακίνηση της σορού αλλά και στίγματα κινητών.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο σύντροφος της ανέφερε ότι εκείνη έγραψε πως είχε μεθύσει και πως θα την πήγαινε στο σπίτι ένας φίλος με τη μηχανή. «Δεν τον ξέρουμε τον άνδρα από το Μπαγκλαντές που έχουν συλλάβει. Ούτε φίλος, ούτε από τη δουλειά της ήταν. Είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μαζί με τη μητέρα της Αναστάζια κάναμε τα πάντα για να τη βρούμε και είχαμε την Ελπίδα ότι ζει», είπε χαρακτηριστικά.

Η αναγνώριση της σορού

Η πολωνική ιστοσελίδα fakt.pl αναφέρει ότι η μητέρα της 27χρονης δεν είδε το σώμα της κόρης της για να την αναγνωρίσει, επειδή ήταν για μέρες στη ζέστη, με αποτέλεσμα να έχει αποσυντεθεί σε σημαντικό βαθμό.

Έτσι, οι ελληνικές αρχές έδειξαν το δαχτυλίδι που φορούσε η γυναίκα και η μητέρα της μπόρεσε να την αναγνωρίσει.

«Δεν έδειξαν το σώμα στη σύζυγο, βρισκόταν στη ζέστη για αρκετό καιρό και αποσυντέθηκε. Οι ερευνητές αποφάσισαν να δείξουν μόνο το δαχτυλίδι. Όταν η σύζυγος το είδε, δεν είχε καμία αμφιβολία ότι ήταν η κόρη μας, η Αναστάζια μας… Ήταν ένα ασυνήθιστο δαχτυλίδι, το φορούσε μόνο η κόρη μας», δήλωσε στην πολωνική ιστοσελίδα ο πατέρας της κοπέλας, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Ξεσπούν οι συγγενείς της

Ο αδερφός της 27χρονης μίλησε στο «Live News» και είπε πως «τα όνειρα της αδελφής μου, ήταν να ταξιδεύει, να γίνει μοντέλο. Ήθελε να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να την χαρεί, επειδή ήταν νέα».

«Ήταν πάρα πολύ φιλική, ίσως υπερβολικά φιλική, ταξίδευε σε πολλά μέρη. Γνώριζε συνεχώς άτομα πολλών εθνικοτήτων και δεν ένιωθε απειλή», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, μίλησε και ο πατέρας της Αναστάζια, ο οποίος είπε ότι «ήταν 10 χρόνια σε σχέση με τον Μιχάλη και 8 χρόνια ταξιδεύανε μαζί. Το πρώτο ταξίδι ήταν στην Ολλανδία. Περίπου 4 χρόνια εργαζόντουσαν με διακοπές στην Ολλανδία. Το ίδιο και στη Γαλλία, Πορτογαλία. Πήγαιναν για δουλειές εκεί και στο τέλος στην Ελλάδα. Στην κόρη μου άρεσε να εργάζεται και να το συνδέει με τη διασκέδαση».

«Τον ξέρω πολύ καλά. Είναι τίμιος, σωστός γιατί στα διαλείμματα που ερχόντουσαν από τις δουλειές, έμεναν στο σπίτι το πατρικό μαζί», είπε στη συνέχεια.