Ελεύθεροι και χωρίς να περάσουν από τη διαδικασία του αυτόφωρου, αφέθηκαν οι δύο νεαροί με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, οι οποίοι κατηγορήθηκαν πως παρενόχλησαν δύο κορίτσια στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου (17/6).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα GRTimes.gr, όταν συνέβη το περιστατικό οι δύο νεαρές συνοδεύονταν, ενώ ο ένας από τους δύο αλλοδαπούς φέρεται να θώπευσε στο στήθος τη μια κοπέλα, ενώ ο άλλος τις έβρισε και τις απείλησε.

Μάλιστα, το επεισόδιο πήρε και έκταση καθώς δημιουργήθηκε ένταση και χρειάστηκε η παρέμβαση περιπολικού της αστυνομίας. Οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν τους δύο νεαρούς, ηλικίας και 18 και 16 ετών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή και εξύβριση.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, οι νεαροί παρουσιάζεται να είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, δημιουργώντας πρόβλημα με τους αστυνομικούς ακόμα και στο τμήμα, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στη συνέχεια στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Παρά τα όσα συνέβησαν, οι νεαροί, οι οποίοι φέρονται να διαμένουν σε δομή μεταναστών, αφέθηκαν ελεύθεροι ύστερα από εντολή εισαγγελέα, ο οποίος θα εξετάσει τη δικογραφία σε δεύτερο χρόνο για να ορίσει δικάσιμο ή να θέσει την υπόθεση στο αρχείο. Σημειώνεται πως τα δύο κορίτσια που παρενοχλήθηκαν ήταν ανήλικα.