Για το πώς «συνέβαλε» στην Ομόνοια τον 63χρονο που έστελνε μηνύματα στην 14χρονη κόρη του και της ζητούσε να συναντηθούν μίλησε το πρωί της Τρίτης (13/6) ο πατέρας της της ανήλικης. Όπως αποκάλυψε ο άνδρας προσπάθησε να προσεγγίσει και άλλο κορίτσι ενώ τόνισε πως τον «έσωσε» από τα χέρια του κόσμου που είχε μαζευτεί τριγύρω του και ήθελε να τον λιντσάρει.

Μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» ο πατέρας επεσήμανε πως όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης (8/6) όταν η ανήλικη έλαβε στο κινητό της ένα μήνυμα με μια χυδαία φωτογραφίας γυναίκας.

Η κοπέλα ήταν μαζί με μία φίλη και νόμισαν πως πρόκειται περί πλάκας από τους συμμαθητές τους ενώ προσπαθώντας να καταλάβει αν είναι γνωστός ο αριθμός από τον οποίο ήρθε το μήνυμα, το κάλεσαν καταλάθος.

«Της είπε πως θέλει να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της»

Μια ημέρα αργότερα ο 63χρονος την κάλεσε λέγοντας με χυδαίο τρόπο πως θέλει να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της. Ο άνδρας όμως δεν σταμάτησε εκεί καθώς μετά από κάποιες ώρες έστειλε νέο μήνυμα στην ανήλικη με μια χυδαία φωτογραφία.

Η κοπέλα μίλησε στους γονείς της και η μητέρα της σκέφτηκε με ποιον τρόπο θα μπορούσε να τον παγιδεύσει. Έτσι πρότεινε στην κόρη της να στείλει ένα μήνυμα στον 63χρονο, στο οποίο θα του ζητούσε να συναντηθούν στην Ομόνοια.

Η οικογένεια πριν πάει στο ραντεβού ειδοποίησε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και έτσι στο σημείο της συνάντησης, περίμεναν τον 63χρονο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο πατέρας της 14χρονης εξηγεί πώς παγίδευσε τον παιδόφιλο και τον παρέδωσα στην Αστυνομία

Ο κύριος Γιάννης, πατέρας της 14χρονης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του MEGA και περιέγραψε τα γεγονότα εξηγώντας πως κατάφερε ο ίδιος να «συλλάβει» τον 63χρονο.

«Είχε στείλει μήνυμα σε άλλο κοριτσάκι, σε μία φίλη της κόρης μου και μετά στην κόρη μου. Δεν ξέρουμε πού βρήκε τον αριθμό των κινητών των κοριτσιών. Τα κορίτσια στην αρχή νόμιζαν ότι είναι από κάποιο συμμαθητή και τους κάνουν πλάκα» ανέφερε.

Κορίτσι που κλαίει

«Ντρεπόταν να μου δείξει το κινητό, είναι ένα πράγμα που στα 14 της δεν το έχει ξαναδεί»

«Αρχικά η κόρη μου μίλησε στην μαμά της και μετά όταν πήγα σπίτι με κοιτάει στα μάτια το κορίτσι μου και δακρύζει. Ντρεπόταν να μου δείξει το κινητό, είναι ένα πράγμα που στα 14 της δεν το έχει ξαναδεί» σημείωσε ο πατέρας.

Στη συνέχεια η μητέρα του κοριτσιού υποδύθηκε την ανήλικη και συνέχισε την επικοινωνία με τον παιδόφιλο. Ο πατέρας της ανήλικης ανέφερε ότι ο δράστης ήξερε ότι επικοινωνούσε και έστελνε τα μηνύματα με το χυδαίο περιεχόμενο σε παιδιά.

Ερωτώμενος ο πατέρας της ανήλικης το ραντεβού πώς κανονίστηκε απάντησε: «Το έκλεισε η γυναίκα μου με το παιδί, που είχαν συμβουλευτεί πιο πριν την αστυνομία για αυτό. Εγώ βρέθηκα στο σημείο λίγο πιο πριν. Όταν τον έπιασα είπε αυτό που λένε όλοι, ότι δεν ήξερε ότι είναι ανήλικη».

Κλείνοντας ο πατέρας σχολίασε την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο 63χρονος λέγοντας: «Αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί. Να αφήσουν την αστυνομία σε τέτοιες περιπτώσεις να ψάξει ποιος είναι ο καθένας».