Ελεύθερος αφέθηκε ο 63χρονος, ο άντρας που πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να «ψαρεύει» ανήλικες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να κανονίζει ραντεβού μαζί τους. Την αποκάλυψη της δράσης του, έκανε ο πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού, ο οποίος «κανόνισε ραντεβού» με τον 63χρονο μέσα από το προφίλ της κόρης του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 63χρονος έστειλε μήνυμα στο ανήλικο κορίτσι μέσα από τα social media, όμως, ευτυχώς, το κορίτσι σοκαρίστηκε και το είπε κατευθείαν στους γονείς του. Τότε, ο πατέρας του κοριτσιού παγίδευσε τον 63χρονο, καλώντας τον σε έξοδο στην Ομόνοια, προσποιούμενος την κόρη του. Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο πατέρας της 14χρονης ανέφερε πως «είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Έγινε ραντεβού, στήθηκε την επόμενη μέρα και ήρθε ο τύπος, κουνάμενος σεινάμενος, ο κόσμος μαζεύτηκε γιατί τον είχα κάτω μέχρι να έρθει η ΔΙ.ΑΣ και τέτοια… ήρθαν εκεί, τον λιντσάρανε».

Ο πατέρας συνέχισε εκφράζοντας της απορία του για το γιατί να θέλει ένας 63χρονος να βγει με μια 14χρονη, λέγοντας «να της δείξει τι; Το όργανό του; Να της δείξει πορνοβιντεάκια; Για ποιο λόγο; Αυτός κινείται στα Πετράλωνα, στον Κολωνό και Καλλιθέα, απ’ ότι με πήρε τηλέφωνο ένα παιδί που έχει παιδότοπο στα Πετράλωνα και τον έχουν δει συνέχεια έξω από τον παιδότοπο εκεί».

Όσον αφορά στη δράση του άντρα, ο πατέρας του κοριτσιού ανέφερε πως «ο τύπος ψάρευε κοριτσάκια και έτυχε στο λάθος κοριτσάκι. Έστειλε μηνύματα στην κόρη μου και σε ένα άλλο κοριτσάκι, τους έλεγε “έλα και τέτοια”, “θα σας πάω σε ξενοδοχεία” και “το έχω κάνει χίλιες φορές”. Σε ένα τηλεφώνημα, το οποίο άκουγα και εγώ, η κόρη μου τον ρώτησε “γιατί κύριε μου τα στέλνετε αυτά;” και της απάντησε “γιατί θέλω να σε γ….”. Ευτυχώς, το παιδί μιλάει μαζί μας, είναι κοντά μας. Μας τα έδειξε με κλάματα και δάκρυα».

Ο πατέρας δεν σταματά εκεί, όμως. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο πατέρας της 14χρονης ανέφερε πως «σε άλλο κοριτσάκι έλεγε ότι θα της δώσει ό,τι θέλει, έχοντας στο πορτοφόλι του 600 ευρώ και σε έναν λογαριασμό 150.000 ευρώ, για υπάλληλος του ΟΑΣΑ».

Ισχυρίζεται πως δεν ήξερε

Ο 63χρονος ισχυρίζεται πως δεν ήξερε την ηλικία των κοριτσιών που έστελνε τα μηνύματα και το ότι ήταν ανήλικα. Ο ίδιος, μετά τη σύλληψή του, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, καθώς τα χτυπήματά του από τους περαστικούς στην Ομόνοια, όπου τον έπιασε ο πατέρας, ήταν σφοδρά.

Αργά το βράδυ, ο 63χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα. Τις επόμενες ημέρες θα κληθεί σε απολογία, με τις καταγγελίες που αντιμετωπίζει να είναι σε βαθμό πλημμελήματος.

«Εφόσον κατάλαβε μετά, γιατί κατάλαβε, άρχισε να στέλνει μηνύματα σε ένα άλλο κινητό πως είναι λάθος. Το τι θα πει δεν με ενδιαφέρει καν, εγώ είδα τα μηνύματα», ανέφερε ο πατέρας.