Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την άγρια δολοφονία γυναίκας στη Βαρβάκειο, απέναντι από την αγορά κοντά στην πλατεία Βαρβακείου. Η γυναίκα εντοπίστηκε με κομμένο λουράκι τσάντας και οι Αρχές εκτιμούν ότι οι δράστες του φριχτού εγκλήματος τη λήστεψαν και τη σκότωσαν.

Η 50χρονη έφερε τουλάχιστον πέντε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.

Τη γυναίκα εντόπισαν νεκρή οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Ασφάλειας και ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου της γυναίκας. Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που ανέλαβαν την υπόθεση ελέγχουν το σημείο του εγκλήματος προσπαθώντας να συλλέξουν στοιχεία για την ταυτότητά του δράστη.

Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο εάν τα χτυπήματα στο λαιμό προέρχονται από μαχαίρι, γυαλί ή κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το πιθανότερο σενάριο είναι ο δράστης να τραυμάτισε με πολλαπλά χτυπήματα το θύμα στο λαιμό και να εξαφανίστηκε. Η νεκροψία – νεκροτομή θα γίνει πιθανότατα την Πέμπτη (25/5).

Γύρω από το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η –αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων- γυναίκα υπάρχουν πολλές κάμερες ασφαλείας καταστημάτων, γεγονός που εκτιμάται ότι θα βοηθήσει στην ταυτοποίηση του δράστη.

Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάποιο έγγραφο της γυναίκας που θα μπορούσε να οδηγήσει στην ταυτότητά της, ενώ στο πάρκο συχνάζουν τοξικομανείς. Οι αστυνομικοί έχουν πάρει ήδη καταθέσεις από θαμώνες του πάρκου.