Πέντε τραύματα στο λαιμό έφερε, σύμφωνα με την μακροσκοπική ιατροδικαστική εξέταση, η γυναίκα (σ.σ. ηλικίας περίπου 50 ετών), η οποία βρέθηκε νεκρή σε πάρκο απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν τα χτυπήματα στο λαιμό προέρχονται από μαχαίρι, γυαλί ή κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το πιθανότερο σενάριο είναι ο δράστης να τραυμάτισε με πολλαπλά χτυπήματα το θύμα στο λαιμό και να εξαφανίστηκε. Η νεκροψία – νεκροτομή θα γίνει πιθανότατα την Πέμπτη (25/5).

Γύρω από το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η –αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων- γυναίκα υπάρχουν πολλές κάμερες ασφαλείας καταστημάτων, γεγονός που εκτιμάται ότι θα βοηθήσει στην ταυτοποίηση του δράστη. Υπενθυμίζεται ότι τη γυναίκα εντόπισαν νεκρή, γύρω στις 11:00 το πρωί της Τρίτης (23/5) υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας που περιπολούσαν στην περιοχή και ειδοποίησαν την Άμεση Δράση.

Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάποιο έγγραφο της γυναίκας που θα μπορούσε να οδηγήσει στην ταυτότητά της, ενώ στο πάρκο συχνάζουν τοξικομανείς. Για την ώρα, πάντως, δεν έχει διευκρινιστεί εάν η νεκρή ήταν κι αυτή χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Οι αστυνομικοί έχουν πάρει ήδη καταθέσεις από θαμώνες του πάρκου.