Νέες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το φονικό τροχαίο που σημειώθηκε στην Καλλιθέα, όταν ένα διερχόμενο όχημα παρέσυρε και σκότωσε μια 13χρονη, που προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο.

Όπως ανέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το τροχαίο έγινε ήταν λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι και συγκεκριμένα όταν το παιδί επέστρεφε από το σχολείο. Τότε, βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Θησέως με την οδό Σπάρτης στην Καλλιθέα μαζί με την αδελφή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του σταθμού, η 13χρονη ξεκίνησε να διασχίζει τη λεωφόρο εκτός διάβασης, όταν ένα πράσινο αυτοκίνητο που κατευθυνόταν επί της λεωφόρου στο ρεύμα προς Τζιτζιφιές την παρέσυρε και την εκσφενδόνισε, τραυματίζοντάς τη σοβαρά.

Κόσμος έχει συγκεντρωθεί στο σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο

Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες, ανέφεραν πως ο οδηγός κατέβηκε από το αμάξι σε κατάσταση πανικού, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το σώσουν, όμως δεν άντεξε και υπέκυψε.

Ο 32χρονος συνελήφθη και είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ προσπαθεί να θυμηθεί τις συνθήκες που έγινε το τροχαίο δυστύχημα. Πληροφορίες του Star αναφέρουν ότι έχει ήδη υποβληθεί σε αλκοτέστ και έχει βγει αρνητικό. Κρατείται στο τμήμα Τροχαίας Πειραιά και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.