Με κινηματογραφική ταχύτητα κατάφεραν διαρρήκτες στη Δράμα να κλέψουν 128.000 ευρώ από επιχείρηση.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσίασε η εκπομπή «LIVE NEWS» με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο MEGA, φαίνεται αρχικά ένα λευκό όχημα να πλησιάζει έξω από την επιχείρηση. Δευτερόλεπτα αργότερα, τρεις άντρες καταφέρνουν να μπουν στην επιχείρηση με τη βοήθεια λοστών.

Στον εσωτερικό χώρο εντοπίζουν δυο χρηματοκιβώτια. Το ένα με σπάνια νομίσματα και επιταγές και το άλλο με 110.000 ευρώ σε μετρητά. Παίρνουν και τα δυο, με την συνολική λεία να φτάνει τις 128.000 ευρώ!

«Τα γραφεία μας είναι 120 τετραγωνικά περίπου και αυτοί κινήθηκαν απευθείας σε ένα συγκεκριμένο γραφείο χωρίς να υπάρχουν ανοιχτά φώτα ούτε κάποια διαφορά από τα υπόλοιπα γραφεία. Πολύ πιθανόν να γνώριζαν ή να είχαν κάποιες πληροφορίες», είπε το θύμα διάρρηξης, Νικόλαος Χαρακίτης.

«Αντιλαμβάνονται ένα σημείο στο οποίο βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο της εταιρείας με αποτέλεσμα να κλέψουν ό,τι μπορούσαν, ένα χρηματοκιβώτιο που ήταν βαρύ δεν μπόρεσαν να το μετακινήσουν, το ρίξανε απλά στο πάτωμα», συμπλήρωσε το θύμα.

«Ουσιαστικά πήραν δύο χρηματοκιβώτια μικρά, το ένα είχε συλλεκτικά νομίσματα από την τράπεζα της Ελλάδος και κάποιες επιταγές μέσα – οι επιταγές ήταν περίπου 300.000€ ακυρώθηκαν από την τράπεζα – τα κέρματα ήταν περίπου 18.000€ (επιταγές εταιρίας προς πορμηθευτές)».

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για συμμορία ληστών και εξετάζει παρόμοια περιστατικά.

Δείτε το video: