Ο ηθοποιός Δημήτρης Τοπαλίδης προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει το σοκ από τον ξυλοδαρμό που υπέστη το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης στη Νέα Σμύρνη, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του. Ο ίδιος, μετά από διαπληκτισμό με οδηγό φορτηγού, ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον δεύτερο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο ίδιος βρέθηκε στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου, όπου και μίλησε για το χρονικό της υπόθεσης ξυλοδαρμού, αλλά και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα. «Είμαι κάπως καλύτερα, έχω αρχίσει να βρίσκω τα πατήματά μου. Δεν βιαζόμουν να πάω στο σπίτι μου, γιατί είναι στα 80 με 100 μέτρα βρίσκεται το σπίτι μου, περίμενα υπομονετικά, χτύπησα τη κόρνα και περίμενα περίπου για πάνω από δέκα λεπτά» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Δεν είχα εκνευρισμό, αλλά μετά τη δεύτερη κόρνα, ήρθαν κατά πάνω μου φωνάζοντας και βρίζοντας. Τότε, τους είπα “ζητήστε ένα συγγνώμη και φύγετε“. Ξαφνικά, βρέθηκα κάτω στο κράσπεδο. Ουσιαστικά, έπεσα κάτω, έβλεπα άσφαλτο, δεχόμουν χτυπήματα. Στην προσπάθειά μου να σηκωθώ, άπλωσα το αριστερό μου χέρι και γαντζώθηκα από τον έναν σε κάποιο σημείο που είχε πόνο και συνειδητοποίησα ότι άλλος τον τράβαγε για να τον ελευθερώσει από εμένα», συνέχισε.

«Είχα μελανιές σε όλο μου το σώμα»

Ο Δημήτρης Τοπαλίδης είχε αναφέρει σήμερα το πρωί πως η σωματική του κατάσταση ήταν σε άθλια κατάσταση, όταν επέστρεψε στο σπίτι του. «Ήρθα σπίτι μου να ξαπλώσω αλλά συνειδητοποιώ ότι δεν μπορούσα πολύ, δεν μπορούσα ούτε να καθίσω. Βρίσκω τρόπο να πάω στο νοσοκομείο. Είχα μελανιές στο αριστερό δάχτυλο, το αριστερό χέρι και βρήκαν αιμαγγειώματα στο συκώτι μου. Και μου έδωσαν να κάνω αξονική τομογραφία» ανέφερε ο ίδιος. 

«Πέρασα ένα πολύ άσχημο Πάσχα. Δεν μπορούσα ούτε να ξαπλώσω, να αλλάξω πλευρό, να ντυθώ. Τώρα έχω αρχίσει να ανασαίνω μετά από τόσες μέρες. Μόλις χθες το βράδυ πήρα την απόφαση να κινηθώ νομικά. Όταν έγινε το συμβάν και έπεσα κάτω, δεν θυμάμαι καν αν τα χτυπήματα είναι από το πέσιμο. Δηλαδή θα μπορούσα να χτυπήσω στο πεζοδρόμιο κάπου να μείνω στον τόπο. Δηλαδή, το καρούμπαλο που είδα και τις εκδορές, τρόμαξα. Τους εξόργισε πολύ το ότι κόρναρα από το δικό τους όχημα».