Ο ταχυδακτυλουργός που είναι γνωστός και ως «ξανθός μάγος» μίλησε δημόσια και αρνήθηκε πως βίασε τη 16χρονη βαφτισιμιά του, ενώ υποστήριξε πως η ανήλικη τον εκβίασε, ζητώντας δύο χιλιάδες ευρώ.

Ο 78χρονος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» που παρουσιάζει η Ζήνα Κουτσελίνη και είπε πως «στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί εγώ 78 χρόνια παιδεύομαι να κάνω όνομα στην κοινωνία και νομίζω ότι το πέτυχα και όλοι με θαυμάζουν. Ντροπή που βγήκε το όνομά μου, δεν έχω δώσει δικαίωμα ποτέ».

«Δεν θα ακολουθήσουν άλλες καταγγελίες. Κάνω παιδικές παραστάσεις και όλα αυτά τα χρόνια πηγαίνω σε πάρτι και γενέθλια. Όσα παιδάκια περνάνε από το μαγαζί της γυναίκας μου λένε “μαμά, ο μάγος”, έρχονται να με αγκαλιάσουν και βγάζουν φωτογραφίες», είπε ο ταχυδακτυλουργός.

Παράλληλα, ανέφερε πως «χρόνια ολόκληρα δεν είχαμε επαφές με αυτό το παιδί, μόνο σε κάτι γενέθλια. Μια μέρα ήρθαν στο σπίτι η μαμά και ο μπαμπάς του κλαίγοντας. Αποφασίσαμε εγώ και η σύζυγός μου να τους βοηθήσουμε. Τους ψωνίζαμε για το σπίτι. Μια μέρα το κορίτσι κλαίγοντας και μου ζητούσε κινητό. Την άλλη μέρα μας είπε το κλέψανε αλλά μάθαμε ότι το πούλησε σε έναν Αλβανό».

Σύμφωνα με τον ίδιο, δέχθηκε επίσκεψη στο μαγαζί του από τον πατέρα της κοπέλας, ο οποίος ζήτησε δύο χιλιάδες ευρώ για οικονομικές υποχρεώσεις, όμως εκείνος αρνήθηκε να τού δώσει χρήματα. «Μετά από μια εβδομάδα, ήρθε η κοπέλα και λέει αν μπορείς να μου δώσεις 2 χιλιάρικα να πάρουμε ουσίες. Της είπα ότι δεν μπορώ και θα βρω τον μπελά μου σε παρακαλώ», πρόσθεσε στη συνέχεια. Τότε, είπε πως η ανήλικη τον απείλησε: «Αν δεν μου δώσεις αυτά τα δυο χιλιάρικα θα πω ότι μου έριξες χάπια στο ποτό ότι ασέλγησες… τα δικά της. Εκείνη έβγαινε ο κρεοπώλης να πετάξει τα σκουπίδια, είδε το σκηνικό και είπε δεν ντρέπεσαι που μιλάς έτσι… και μπήκε μάρτυρας».