Έπειτα από την πολύωρη απολογία του στον εφέτη ανακριτή, ο επιθωρητής κυκλοφορίας του ΟΣΕ κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδεωσε η ΕΡΤ, φέρεται να επέρριψε ευθύνες και στον σταθμάρχη Παλαιοφαρσάλου, ενώ υποστήριξε ότι ο σταθμάρχης της Λάρισας, που είναι επίσης προφυλακισμένος, μπορούσε να μείνει μόνος του σε βάρδια.

Τι άλλο φέρεται να είπε ο επιθεωρητής του ΟΣΕ

Στη «μαραθώνια» απολογία του ο επιθεωρητής φέρεται να ισχυρίστηκε επίσης πως μέχρι τις 23.00 το βράδυ θα έπρεπε να υπάρχουν τρεις σταθμάρχες στη βάρδια σύμφωνα με το βαρδιολόγιο που ο ίδιος καταρτίζει, το οποίο υπογράφεται από ανώτερους υπηρεσιακούς παράγοντες, όπως ανέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Τόνισε, επίσης, σύμφωνα με την ίδια πηγή πως δεν γνώριζε ότι το Intercity είχε καθυστέρηση περίπου 55 λεπτών και πως ο 59χρονος προφυλακισμένος σταθμάρχης ήταν πιστοποιημένος από άλλους και εφόσον ήταν πιστοποιημένος μπορούσε να τον βάλει κανονικά σε βάρδιες.

Όπως και στην πρώτη του απολογία παρουσιάζεται πως ανέλυσε τα όσα έγιναν πριν την τραγωδία και πως επέμεινε ότι εκείνο το βράδυ δεν είχε βάλει στη βάρδια μόνο τον 59χρονο σταθμάρχη, που κρατείται, αλλά και άλλους δύο εμπειρότατους συναδέλφους του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega.