Καμία δικαστική απόφαση δε θα γυρίσει τον άντρα μου πίσω. Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της συζύγου του δολοφονημένου Γιάννη Μακρή, Βικτώρια Καρύδα, μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον δολοφόνο του άντρα της. Ο Γιάννης Μακρής πυροβολήθηκε εν ψυχρώ πριν 5 χρόνια έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας, αφήνοντας πίσω του τη γυναίκα του και τα δύο του παιδιά.

Η Βικτώρια Καρύδα, μοντέλο και σύζυγος του δολοφονηθέντα Μακρή, μίλησε στην εκπομπή «TLive» με την Τατιάνα Στεφανίδου, λέγοντας πως «αφαίρεσαν μία ψυχή, έφυγε ο άνθρωπός μου και μπαμπάς των παιδιών μου. Μου λείπει πάρα πολύ ο άνδρας μου. Πώς μπορώ να νιώθω; Ποιος θα μου γυρίσει τον άνδρα μου πίσω; Είναι ψυχολογικός πόλεμος και εδώ είμαστε 4,5 χρόνια και δεν μπορώ να ηρεμήσω. Ζω με αυτό τον θύμο, ακόμα δε δέχομαι που ο άνδρας μου δεν είναι μαζί μου. Πώς μπορώ να νιώθω;».

«Σκέφτομαι τον άνδρα μου κάθε μέρα, λείπει από τη ζωή μου. Ο άνθρωπός μου λείπει από τη ζωή μου. Ζω για τα παιδάκια μου, με κάνουν χαρούμενη αυτά και οι φίλοι μου. Αλλά ο άντρας μου, μου λείπει πάντα. Θέλω τον άνδρα μου πίσω. Δε θα γυρίσει ποτέ και δεν μπορώ να το δεχτώ. Εγώ ζω με αυτό το βάρος και με αυτόν τον πόνο, παρά το ότι υπάρχουν χαρούμενες στιγμές στη ζωή μου», είπε συντετριμμένη.

«Είμαι και μπαμπάς και μαμά. Παίζω δύο ρόλους. Προσπαθώ να μεγαλώσω τα παιδιά με σωστό τρόπο και να έχουν δυνατό χαρακτήρα. Αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολη δουλειά. Τα παιδιά μου γράφουν ακόμα γράμματα και βάζουν πίσω από τις φωτογραφίες του μπαμπά, ότι τους λείπει και ζητούν ένα θαύμα να γυρίσει πίσω».

Βικτώρια Καρύδα

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Γιάννη Μακρή και της Βικτώριας Καρύδα, Γιάννης Μαρακάκης, ανέφερε μετά τη δικαστική απόφαση πως «δεν έχουμε τελειώσει, έχουμε πορεία που θα τελειώσει όταν βρεθούν οι άνθρωποι που όπλισαν το χέρι του δολοφόνου».