Λεπτομέρειες με τον τρόπο που ο 44χρονος προπονητές τάε κβον ντο στην Ηλιούπολη προσέγγιζε τις μαθήτριες έρχονται στο «φως». Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Τα θύματα του 44χρονου ήταν κορίτσια μεταξύ 12 και 16 ετών και από το 2009 έως και το 2020 ο προπονητής πολεμικών τεχνών προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του. Στη συνέχεια ασελγούσε σε βάρος τους, είτε στο γυμναστήριο είτε στο σπίτι του.

Μέχρι στιγμής έχει προκύψει ότι ο συλληφθείς είχε προβεί σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τουλάχιστον πέντε κοριτσιών, τα οποία πλέον έχουν ενηλικιωθεί, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Τι βρέθηκε στο σπίτι του – Ποινική δίωξη στον 44χρονο

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και στα οχήματα του συλληφθέντα καθώς και σε χώρο της σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο tablet, τρία laptop, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης.

Ο προπονητής θα περάσει το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου την ερχόμενη Παρασκευή.

Σε βάρος του 44χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

  • βιασμό κατά συρροή,
  • κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια,
  • παραβίαση προσωπικών δεδομένων,
  • προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπιση του.