Αιματηρό επεισόδιο, αλλά και κινηματογραφική καταδίωξη, σημειώθηκε στις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (11/2) έξω από κλαμπ στην Αρτέμιδα.

Τρία άτομα ήρθαν στα χέρια με έναν 22χρονο θαμώνα του νυχτερινού μαγαζιού, όταν ξαφνικά ένας εξ αυτών έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον νεαρό, ο οποίος έπεσε κάτω αιμόφυρτος. Οι τρεις δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή. Τότε ο τραυματίας τους καταδίωξε με το δικό του όχημα, μέχρι που στη συμβολή των οδών Αρτέμιδος και Σαλαμίνος έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε φαρμακείο.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, ενώ η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για τη σύλληψη των τριών δραστών.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.