Νέα στοιχεία τα οποία αφορούν την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά από την Πάτρα, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η κατηγορούμενη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου στρέφεται κατά του εν διαστάσει συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη λέγοντας πως τη χτυπούσε ενώ εκείνος τη διαψεύδει.

Όπως αποκαλύπτει σε σχετικό της ρεπορτάζ η εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο άγριος καβγάς μεταξύ του ζευγαριού σημειώθηκε μπροστά στην κόρη τους Τζωρτζίνας τρία βράδια πριν φύγει από τη ζωή η μικρότερη κόρη τους.

Στην απολογία της στην ανακρίτρια, για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είπε πως είχε μάθει ότι ο Μάνος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και στις 18 Μαρτίου σημειώθηκε ένας άγριος τσακωμός μπροστά στα μάτια της Τζωρτζίνας.

Ρούλα Πισπιρίγκου

«Εκείνος μου πήρε το κινητό από τα χέρια και το πέταξε προς το μέρος μου, με αποτέλεσμα να πέσει και να σπάσει. Όταν κατάλαβε ότι το όλο περιστατικό γινόταν μπροστά στη Τζωρτζίνα, με έβαλε στο υπνοδωμάτιό μας και άρχισε να μου ρίχνει χαστούκια στο πρόσωπο. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ασκούσε βία σε βάρος μου…» φέρεται να είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μάνος Δασκαλάκης: Λέει ψέματα ότι τη χτυπούσα

Ο Μάνος Δασκαλάκης όπως τονίζει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» άνθρωπος του περιβάλλοντός του διαψεύδει τους ισχυρισμούς της εν διαστάσει συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Κατηγορούμενη είναι, ό,τι θέλει λέει» φέρεται να είπε ο Μάνος Δασκαλάκης.