Σε μαρτύριο είχε μετατραπεί το σχολείο για 15χρονη μαθήτρια από το Πήλιο, με τους γονείς της να καταθέτουν μήνυση για εκφοβισμό, ξυλοδαρμό και απειλή σε βάρος της κόρης τους, από συμμαθητές.

Σύμφωνα gegonotanews.gr o πατέρας της μαθήτριας καταγγέλλει πως την προηγούμενη Παρασκευή η κόρη του βρήκε έναν αναπτήρα στις τουαλέτες του σχολείου και θέλησε να τον παραδώσει στους καθηγητές.

Αυτό, όμως, φαίνεται πώς ενόχλησε κάποιους συμμαθητές της και ένας από αυτούς της έσπασε το δάχτυλο στην προσπάθειά του να πάρει με το ζόρι τον αναπτήρα από τα χέρια της.

Όπως είπε ο πατέρας, τον τελευταίο χρόνο η κόρη του ζει ένα «μαρτύριο», καθώς συμμαθητές της την απειλούν ακόμη και με μαχαίρι. Έχει ζητήσει προστασία για το παιδί του από τον Εισαγγελέα, όπως επίσης έχει ζητήσει συνδρομή κοινωνικών λειτουργών.

«Το παιδί μου δεν έχει πειράξει κανέναν. Κατεβαίνει από το λεωφορείο να πάει σχολείο και την χτυπάνε, της αρπάζουν την τσάντα, έχει ξεφύγει η κατάσταση», είπε ο πατέρας.

Ο ίδιος κατήγγειλε ότι 3 συμμαθητές, τους οποίος χαρακτήρισε “συμμορία”, χτυπούσαν και απειλούσαν την 15χρονη συστηματικά με μαχαίρι και κατσαβίδι. Γίνονταν όλα και μέσα και έξω από σχολείο.

Η διευθύντρια του Γυμνασίου Αργαλαστής Αλεξία Καπραβέλου ανέφερε σε δηλώσεις της ότι, σύμφωνα με όσα έχει πληροφορηθεί, καθώς φέτος διορίστηκε στο συγκεκριμένο σχολείο, η 15χρονη μαθήτρια δέχεται bullying εδώ και τρία χρόνια από αγόρια του σχολείου με ανώριμες συμπεριφορές, ενώ υφίσταται απόρριψη και απομόνωση απ’ ‘όλους σχεδόν τους συμμαθητές της.

Μάλιστα, η ίδια παραδέχθηκε ότι υπήρξε περιστατικό ξυλοδαρμού εκτός σχολείου από 3 αγόρια, τα οποία τιμωρήθηκαν με διήμερη αποβολή. Το περιστατικό αυτό, σύμφωνα με την ίδια, σημειώθηκε μετά το σχόλασμα, ωστόσο έγινε αντιληπτό από άλλους μαθητές του σχολείου και εκπαιδευτικούς.