Ο 14χρονος αδερφός του 17χρονου Β.Φ. που το απόγευμα της Πέμπτης (3/11) εντοπίστηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι που προήλθε από σκάγια κυνηγετικού όπλου συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. ως δράστης της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 14χρονος ομολόγησε τι ακριβώς συνέβη στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, κάνοντας λόγο για θανάσιμο λάθος.

Από την πρώτη στιγμή η έρευνα των Αρχών στράφηκε στην οικογένεια και ιδιαίτερα στον μικρό αδερφό, καθώς αυτός ήταν το τελευταίο άτομο που είχε δει τον 17χρονο εν ζωή.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 14χρονος υποστήριξε προανακριτικά ότι τον πέρασε για αγριογούρουνο, πυροβόλησε προς το μέρος του και τον σκότωσε.

Στο σημείο είχαν βρεθεί δύο κάλυκες από κυνηγετικό όπλο, ενώ σε κοντινή απόσταση βρέθηκε και η καραμπίνα – φονικό όπλο. Αρχικά ο πατέρας της οικογένειας φέρεται να είχε πει στους αστυνομικούς ότι δεν υπήρχε κάποιο όπλο στο σπίτι, ωστόσο, είχε βρεθεί θήκη από καραμπίνα που «διευκόλυνε» την έρευνα.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι το μεσημέρι της Παρασκευής (4/11) ο πατέρας των παιδιών πήγε ξανά στη ΓΑΔΑ και λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί και 14χρονος πήγαν στο σημείο του εγκλήματος για εξέταση.