Σε νέα σύλληψη, την 4η κατά σειρά, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης κοπέλας από τον Κολωνό. 

Αυτή τη φορά οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν 36χρονο ο οποίος κατηγορείται ότι τουλάχιστον μία φορά βίασε -μετά από ραντεβού- το ανήλικο παιδί. Η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη και αναμένονται νέες συλλήψεις τις επόμενες ώρες  

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,  συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι  αμοιβής.

Ο 36χρονος φέρεται να απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.