Ραγδαίες είναι οι αποκαλύψεις, για τη φρικιαστική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό από τον Ηλία Μίχο. Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας, από την εκπομπή του αποκάλυψε πως η οικογένεια του 53χρονου κατηγορούμενου προσπάθησε να προσεγγίσει τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, με υπέρογκο ποσό. Ωστόσο, ο ποινικολόγος αρνήθηκε να εμπλακεί με την υπόθεση.

«Προσεγγίστηκε από την οικογένεια του 53χρονου ο Αλέξης Κούγιας χθες αντί πολύ μεγάλου χρηματικού ποσού που υπερβαίνει τις 50 χιλιάδες ευρώ για να αναλάβει το τέρας. Ο κ. Κούγιας αρνήθηκε να τον αναλάβει γιατί θεωρεί ότι είναι μία υπόθεση με την οποία δεν θα ήθελε να μπλέξει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.  Ο Αλέξης Κούγιας λίγο αργότερα με παρέμβασή του στην εκπομπή διευκρίνισε: «Άκουσα μια εισαγωγή… Εγώ δεν είπα πουθενά ποτέ ότι μου ανέθεσαν να την αναλάβω. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό» ισχυρίστηκε ο ποινικολόγος, με τον Γιώργο Λιάγκα να του απαντά: «Ποτέ δεν είπα ότι σας ανέθεσαν».

Κούγιας: Δεν δήλωσα ότι αρνήθηκα να αναλάβω τον 53χρονο

Με δήλωσή του ο γνωστός ποινικολόγος διευκρίνισε ότι δεν έχει δηλώσει πως ουδέποτε δήλωσε ότι αρνήθηκε να αναλάβει τον κύριο κατηγορούμενο της υπόθεσης βιασμούς της 12χρονης.

Ο κ. Κούγιας σημειώνει επίσης ότι: «Πληροφορήθηκα ότι αυτό το δημοσιοποίησε από προσωπικές του πληροφορίες, όπως δήλωσε ο ίδιος γνωστός παρουσιαστής πρωινής εκπομπής, χωρίς εγώ προσωπικά να τον έχω ενημερώσει».