«Ήταν μια αρρωστημένη κατάσταση, η οποία δεν είχε καταγγελθεί εγκαίρως. Υπήρχε μια συμπεριφορά που δεν ήταν η πρέπουσα. Αυτό το γεγονός δεν είχε επαναληφθεί. Ήταν σε διάσταση ένα εξάμηνο και τώρα ζητήθηκε το διαζύγιο», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Open η Χριστίνα Παναγή, δικηγόρος 28χρονης που ξυλοκοπήθηκε άγρια και βιάστηκε από τον 33χρονο, με το οποίο ήταν σε διάσταση.

Σχετικά με τις πληροφορίες ότι όλα έγιναν με αφορμή τη βάφτιση του παιδιού τους, έκανε λόγο για παρανόηση. «Είχαν συμφωνήσει να βαφτίσουν το παιδί την Κυριακή. Από εκεί και πέρα δεν υπήρχε κάποια διένεξη για τη βάφτιση. Ίσως δόθηκε μια αφορμή στον καβγά, αλλά δεν υπήρχε διένεξη».

«Υπάρχει κόσμος που την είχε δει, είχαν δει κάποια περιστατικά. Ευτυχώς για εμάς υπάρχουν μάρτυρες», ανέφερε ακόμη η δικηγόρος, εξηγώντας ότι όλα έγιναν την ώρα που σχολούσε από τη δουλειά της. «Η κοπέλα δουλεύει σε ένα μαγαζί εστίασης στο κέντρο της Κορίνθου, ήταν την ώρα που σχόλαγαν».

Εξήγησε επίσης πως δεν κατήγγειλε τον 33χρονο νωρίτερα για τα παιδιά της. «Φοβόταν τον στιγματισμό, πώς θα πάρουν τα παιδιά το διαζύγιο. Ήθελε ένα ειρηνικό διαζύγιο».