Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Κορινθία, όπου ένας άνδρας απήγαγε, ξυλοκόπησε και βίασε την πρώην σύζυγό του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η όρασή της. Μάλιστα φέρεται να προγραμμάτιζε να κάνει πράξη το σχέδιό του μια μέρα πριν τη βάπτιση της κόρης τους.

Τη φρίκη έζησε η 28χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών στην Αλμυρή Κορινθίας, η οποία παραλίγο επίσης να καεί ζωντανή από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της, βάζοντας φωτιά στα μαλλιά της με τον αναπτήρα του.

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως συγκλονίζουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Παναγιώτη Μπούσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o κατηγορούμενος της είπε ότι σκόπευε να τη χτυπήσει το Σάββατο για να μην μπορεί να παραστεί στα βαπτίσια του δυόμιση ετών παιδιού τους. Η ίδια, σύμφωνα πληροφορίες αποκάλυψε στη δικηγόρο της για τις στιγμές φρίκης που έζησε στα χέρια του: «Όταν ήμουν στο σπίτι έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω».

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της νεαρής μητέρας και στο παρελθόν είχαν υπάρξει κάποια επεισόδια τα οποία το θύμα δεν είχε το θάρρος να τα καταγγείλει. Φοβόταν τι θα ακουστεί και τι θα πουν στα παιδιά της. Ακόμα, όταν την είχε απαγάγει, φέρεται να την απειλούσε για να την τρομοκρατήσει, λέγοντάς της ότι θα την πετάξει από τη γέφυρα της Κορίνθου.

Κινδυνεύει με αποκόλληση αμφιβληστροειδούς η γυναίκα

Η γυναίκα έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή και έχει βγει από το νοσοκομείο και πλέον προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της για να μπορέσει να φροντίσει τα δύο παιδιά της.

Εξακολουθεί να έχει τραύματα στο πρόσωπο και ειδικότερα στα μάτια της, από τα χτυπήματα που δέχθηκε και κινδυνεύει ακόμη και με αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς χιτώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης την καλούσε στο τηλέφωνο ακόμη και όταν ήταν στο νοσοκομείο. Εκεί μάλιστα συνελήφθη.

Το χρονικό της φρίκης – Την απήγαγε, τη βίασε και επιχείρησε να την κάψει

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 28χρονη, μόλις την είδε να επιστρέφει της επιτέθηκε και με τη βία την επιβίβασε στο αυτοκίνητό της. Κάθισε στη θέση του οδηγού, την κλείδωσε μέσα και την οδήγησε κοντά στον Ισθμό, ενώ κατά τη διάρκεια της διαδρομής τη χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα.

Την οδήγησε σε μια ερημική τοποθεσία, την υποχρέωσε να γδυθεί και απειλώντας την, της έβαλε φωτιά στα μαλλιά με έναν αναπτήρα. Στη συνέχεια, τη μετέφερε στο σπίτι των γονιών του στην Κόρινθο, όπου τη βίασε και στη συνέχεια την έδιωξε σε άσχημη κατάσταση.

Από την πλευρά του, ο 33χρονος αρνείται τις κατηγορίες, έτσι όπως του αποδίδονται και ισχυρίζεται ότι δεν διέπραξε ούτε βιασμό, ούτε αρπαγή. Μετά την απολογία του στον ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος.