Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τα αιτία του θανάτου της 76χρονης σοπράνο της Λυρικής Σκηνής. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, μυστήριο υπάρχει γύρω από την περιουσία της άτυχης γυναίκας αλλά και τη μεταβίβαση των δυο ακινήτων της σε άτομο που υποτίθεται ότι την πρόσεχε καθώς είχε πολλά προβλήματα υγείας.

Ο ανιψιός της, χθες μάλιστα τόνισε πως την είχε δει χτυπημένη. Το απόγευμα της Παρασκευής, στο Live News μεταδόθηκαν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση και σύμφωνα με αυτά η γυναίκα προσπάθησε να αντιστρέψει τη ροή των γεγονότων αφού η 76χρονη τον Ιούνιο του 2021 προσπάθησε να κάνει ανάκληση της δωρεάς που είχε κάνει στον συγκεκριμένο Πακιστανό ο οποίος φέρεται να έχει άμεση σχέση με την υπόθεση.

Στην 14σελιδή αγωγή την οποία είχε συντάξει η σοπράνο αναφέρει μεταξύ άλλων τις σπουδές της, τα προβλήματα υγείας της και τονίζει πως ζήτησε βοήθεια καθώς δεν μπορούσε να συντηρηθεί μόνη της και τότε εμφανίστηκε ο Πακιστανός στον οποίο έγραψε τα δυο ακίνητα της, ένα στην Αθήνα και ένα στο Λουτράκι.

Στην συνέχεια όπως ανέφερε στην αγωγή της εκείνος εξαφανίστηκε και παρά τις προσπάθειες της να έρθει σε επικοινωνία μαζί του, δεν τα κατάφερε γιατί δεν εμφανιζόταν.

«Πρέπει να αναφέρω πως ο Πακιστανός για ένα χρονικό διάστημα ενός χρόνου είχε πρόσβαση στην τραπεζική μου κάρτα και στον προσωπικό μυστικό αριθμό μου Pin προκειμένου να αναλαμβάνει την σύνταξή μου και να εξοφλεί τις διάφορες οικονομικές υποχρεώσεις μου, απέσπασε από τον τραπεζικό μου λογαριασμό περί τις 50.000 ευρώ δηλαδή τις οικονομίες μιας ολόκληρης ζωής με αποτέλεσμα να μην έχω τη δυνατότητα σήμερα να ανταπεξέλθω στις ανάγκες μου» αναφέρεται επίσης στην αγωγή.

Αυτή η αγωγή δεν έχει προσδιοριστεί και η Αστυνομία σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, εξετάζει το ενδεχόμενο ο θάνατος της σοπράνο να σχετίζεται με το να μην προλάβει να συζητηθεί η αγωγή αυτή γιατί θεωρούν ότι ίσως με το γεγονός ότι η γυναίκα έφυγε από τη ζωή σχετίζεται με το κλείσιμο της αγωγής.

Οι συγγενείς της επιμένουν πως η γυναίκα οδηγήθηκε στο θάνατο

Οι συγγενείς της σοπράνο επιμένουν πως η γυναίκα οδηγήθηκε στο θάνατο και πως φοβόταν τα άτομα που υποτίθεται πως την πρόσεχαν.

«Το περίεργο είναι ότι μπήκε στο νοσοκομείο η γυναίκα και πέθανε. Πώς γίνεται να πεθάνεις στο νοσοκομείο; Δεν γίνεται» ανέφερε ο γιατρός της γυναίκας στο Live News.

Ένοικος της πολυκατοικίας επί της οδού Αχαρνών τόνισε πως είχε δει με τα μάτια της την κακοποίηση της σοπράνο από την οικιακή βοηθό της.

«Μου είπε ότι έκανε βλακείες. Την ρώτησα και μου είπε: “ερωτεύτηκα τον Πακιστανό και με πήγανε αυτές εκεί σε συμβολαιογράφο και του έγραψα τα σπίτια”» ανέφερε η ίδια ένοικος στο Live News.