Ο πατέρας της 18χρονης από την Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε τον 22χρονο σύντροφό της για κακοποίηση, «έσπασε» την σιωπή του και ανέφερε ότι φοβάται πολύ για το μέλλον της κόρης του.

«Δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι σε απόγνωση. Φοβάμαι για τα χειρότερα», είπε χαρακτηριστικά στη κάμερα της ΕΡΤ, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το voria.gr την Τετάρτη 31 Αυγούστου ήταν προγραμματισμένη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης η δίκη του 22χρονου που κατηγορείται για σωματική βλάβη αδύναμου προσώπου και εξύβριση.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ξυλοκόπησε τη νεαρή σύντροφό του για τρίτη φορά μέσα σε έξι μήνες, με το τελευταίο περιστατικό να λαμβάνει χώρα στις 15 Αυγούστου. Η νεαρή κοπέλα προχώρησε σε καταγγελία, ωστόσο σήμερα δεν προσήλθε στο δικαστήριο, αν και πρόκειται για τη βασική μάρτυρα. Έτσι το δικαστήριο της επέβαλε πρόστιμο 120 ευρώ συν τα δικαστικά έξοδα. Η δίκη αναβλήθηκε για τους επόμενους μήνες.

Σημειώνεται, ότι η 18χρονη, σύμφωνα με την καταγγελία της, λίγο μετά τον Δεκαπεντάγουστο δέχτηκε βαριά χτυπήματα από τον 22χρονο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να τις προσφέρουν οι γιατροί τις πρώτες βοήθειες.