Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος, νησιού του Αιγαίου που τυγχάνει πολύ δημοφιλής τουριστικός προορισμός, φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. μετά από σχετική εισαγγελική εντολή. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε έρευνα τόσο στο γραφείο του όσο και στο σπίτι του.

Το αποτέλεσμα της έρευνας των «Αδιάφθορων» δεν έχει γνωστό, ωστόσο, το γεγονός και μόνο ότι ένας αξιωματικός και μάλιστα με θέση διοικητή Α.Τ. μπαίνει στο… μικροσκόπιο δείχνει τη σοβαρότητα της υπόθεσης.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο λόγος της έρευνας έχει να κάνει με κάποιες κλοπές που έχουν γίνει εσχάτως στο νησί, όπου μεταξύ άλλων διαβατήρια (σ.σ. αυθεντικά μεν, κλεμμένα δε) καταλήγουν σε κυκλώματα διακίνησης παράτυπων μεταναστών.

Προς το παρόν η έρευνα γίνεται με άκρα μυστικότητα, εάν όμως εντοπιστεί κάτι μεμπτό θα πρόκειται για υπόθεση που θα προκαλέσει μεγάλο ντόρο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.