Αποτροπιασμό προκαλούν όσα έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τον θάνατο της 17χρονης στο σπίτι της στο Περιστέρι. Ο θάνατος ήταν ασφυκτικός, σύμφωνα με τη μακροσκοπική εξέταση του ιατροδικαστή.

Φαίνεται ο δράστης να της έχει κλείσει μύτη και στόμα με χέρι, ενώ στο αριστερό μάγουλο έφερε εκδορές πιθανότατα από νύχι εξαιτίας πάλης.

Όπως προκύπτει από τα ευρήματα, η 17χρονη φαίνεται να πάλεψε για τη ζωή της.

Σημειώνεται πως η 17χρονη ήταν ημίγυμνη όταν βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι τα μεσάνυχτα.

Οι γονείς της 17χρονης είναι χωρισμένοι και το κορίτσι ζούσε με τη μητέρα και την αδερφή της. Τους τελευταίους 6 μήνες είχε σχέση με έναν μεγαλύτερης ηλικίας Πακιστανό άντρα, ο οποίος διαμένει σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της με άλλα άτομα.

Τα μεσάνυχτα ο σύντροφός της πήγε στο σπίτι όπου έμενε ο ίδιος μαζί με άλλα άτομα, έβαλε σε έναν σάκο ρούχα και είπε ότι φεύγει. Έκτοτε αναζητείται.

Το περιστατικό συνέβη σε διαμέρισμα επί της οδού Αραχώβης στο Περιστέρι.

«Ήταν φίλη μου, κάναμε παρέα ένα διάστημα», δήλωσε ένα νεαρό κορίτσι στην κάμερα για το 17χρονο θύμα. Την είδε για τελευταία φορά προχθές, όπως είπε. «Ήταν σε καλή κατάσταση, μια χαρά, χαρούμενη».

Δεν της είχε αναφέρει προβλήματα στη σχέση της με τον σύντροφό της. «Ήταν μεγαλύτερης ηλικίας, ήταν μαζί 4-5 μήνες, είναι από το Πακιστάν».